Wednesday, April 30, 2014

Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου: Εγώ ΠΑΣΟΚ ήμουν, είμαι και θα είμαι.



Γραφείο Τύπου, Δήλωση, ΠΑΣΟΚ,Πρώην Πρωθυπουργός


Την τελευταία περίοδο, γίναμε όλοι μάρτυρες μιας προσπάθειας που έχει στόχο να πλήξει το πολιτικό μου ήθος, την αξιοπρέπεια και την συνέπειά μου.


Σε αυτήν την προσπάθεια κυριάρχησαν τα ψεύδη και η παραπλάνηση, από διάφορους σχολιαστές που ξαφνικά υποδύονται τους «Ηρακλείς του Κινήματος». Και μάλιστα, με ερμηνείες και συμπεράσματα κατά το δοκούν.

Τώρα, η προσπάθεια αυτή επιχειρείται να αναβαθμιστεί με στημένες προβοκάτσιες και με τη χρήση κατασκευασμένων στοιχείων.

Προειδοποιώ όσους πρωτοστατούν σε αυτήν την προσπάθεια, ότι δεν δέχομαι υποδείξεις από όλους εκείνους που χρόνια τώρα επιχειρούν να ποδηγετήσουν το ΠΑΣΟΚ, για να το καταστήσουν όργανο των επιδιώξεών τους.

Τους προειδοποιώ ότι, μάταια προσπαθούν να υπονομεύσουν τις αξίες μας, όπως και την προσωπική και πολιτική μου διαδρομή, την αφοσίωσή μου και τις ιστορικές μου σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ.

Σχέσεις διαρκείς και αδιατάρακτες από την ίδρυση του Κινήματος μέχρι σήμερα.

Και βεβαίως, ουδείς μπορεί με αναφορές στο πρόσωπό μου, να παίζει παιχνίδια σε βάρος της Δημοκρατικής Παράταξης.

Όσες προσπάθειες και αν καταβάλουν, δεν μπορούν και δεν πρόκειται να διαταράξουν την κοινή μας διαδρομή και την πορεία μας προς το μέλλον.

Εγώ ΠΑΣΟΚ ήμουν, είμαι και θα είμαι. Και πριν και τώρα και μετά τις ευρωεκλογές. Αλήθεια, τότε, οι πάσης φύσεως σχολιαστές, πού θα βρίσκονται και στο όνομα ποιων θα δημοσιολογούν;

Όλοι εμείς που αγωνιστήκαμε ιστορικά για τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης, γνωρίζουμε πως να υπερασπιζόμαστε την ιστορική διαδρομή και προσφορά της στο τόπο και την Ελληνική κοινωνία.

Όπως γνωρίζουμε και πως να την οδηγήσουμε στο μέλλον. Σε ένα μέλλον αντάξιο των προσδοκιών χιλιάδων Ελλήνων που αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται ανιδιοτελώς, για την υπεράσπιση του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος και βεβαίως, παρά τις αντιξοότητες, για τα μεγάλα διακυβεύματα που έχουν μπροστά τους η χώρα και ο Ελληνικός λαός.

Σε αυτήν την πορεία, γνωρίζουμε και πως να διαφυλάξουμε το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη από τις επιβουλές των μονίμως απόντων από τον αγώνα για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, απαλλαγμένη από τα κακώς κείμενα του πελατειακού κράτους και των πάσης φύσεως συμφερόντων που υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και το μέλλον της Ελληνικής κοινωνίας.

Αυτά είναι που έχουν αξία. Όλα τα άλλα ουδεμία σχέση έχουν με εμένα και την πορεία μου και δεν αφορούν τις προσδοκίες των Ελλήνων.

Αθήνα, 30 Απριλίου 2014

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ με την ΣΩΤΗΡΙΑ και την ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ


H Σωτηρία Σκαμπαρδώνη ,φοιτήτρια οικονομικών επιλέγη απο την ''ΕΦΗΜΕΡΙΣ''  να ευχηθει καλή πρωτομαγια .

Λουλούδι και η ίδια ταιριάζει απόλυτα στη Λουλουδιασμένη φύση..



ΑΓΩΝΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ: ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ

View photo in message

Συνέντευξη τύπου προς τα μέσα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου καθώς και προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παραχώρησε στις 29/4/2014 η Πανηπειρωτική για το καυτό και οξύτατο θέμα της μη επαρκούς φύλαξης των συνόρων των τριών ακριτικών επαρχιών Φιλιατών, Πωγωνίου και Κόνιτσας, αλλά και της Δ. Μακεδονίας.

Στη συνέντευξη ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Γ. Οικονόμου καυτηρίασε την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης για την ελλιπέστατη φύλαξη των συνόρων που έχει ως αποτέλεσμα
1.Την σχεδόν ελεύθερη διακίνηση και εμπορία τόνων ναρκωτικών ουσιών και
 όπλων που καθιστούν την Ήπειρο το πρώτο στη χώρα διαμετακομιστικό
  κέντρο λόγω γειτνίασης με την Αλβανία.
2. την αύξηση των διαρρήξεων και λεηλασιών σπιτιών κυρίως αποδήμων
3. την αύξηση ανθρωποκτονιών και ληστειών
4. την κλοπή ζωικού κεφαλαίου και αυτοκινήτων
5. την διάρρηξη εκκλησιών και εξωκλησιών και την αφαίρεση εικόνων μεγάλης  
   αρχαιολογικής αξίας
6. τις αρχαιοκαπηλίες που σημειώθηκαν στην περιοχή.
     Τονίζοντας ακόμη ότι αν η κυβέρνηση δεν δώσει άμεση  λύση στο πρόβλημα η αποδημία σε συνεργασία με τους Δήμους των ακριτικών περιοχών  θα κλιμακώσει τους αγώνες της με δυναμικότερα μέτρα.
     Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και οι παρεμβάσεις των Δημάρχων Πωγωνίου Κ. Καψάλη και Νεστορίου Χ. Γκοσλιόπουλου.
   Ακολούθως ο Πρόεδρος της ΠΣΕ μαζί με το Δήμαρχο Νεστορίου και την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δρόπολης Ηλέκτρα Κίκη επισκέφθηκαν τη Βουλή όπου ενεχείρησαν ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο της Βουλής προς τον οποίο ύψωσαν φωνή διαμαρτυρίας και αγωνίας για την τύχη των κατοίκων των ρημαγμένων χωριών της Ηπείρου και ζήτησαν να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα  με επαρκή φύλαξη των συνόρων από ανθρώπινο δυναμικό και με απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα (οχήματα, όπλα, θερμικές κάμερες, διόπτρες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, εκπαιδευμένους σκύλους) καθώς και επανασύσταση των στρατιωτικών φυλακίων επί της παραμεθορίου περιοχής.  
Το ίδιο ζήτησαν και από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων, Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝ.ΕΛ. όπου όλοι τους δήλωσαν συμπαράσταση στο δίκαιο αίτημα και ότι θα προβούν σε ερωτήσεις προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ.

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 15  105 52   ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.:210-3243822 – Fax: 210 3243281

View photo in message

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:Τα χρήματα του εράνου ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ πάνε να καταλήξουν στον Μητροπολίτη Βοστώνης



Σύμφωνα με δημοσίευμα του «kalami.net»:

«ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΜΥΡΤΩ, ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ...μητροπολίτη Bοστώνης ΜΕΘΟΔΙΟ !!!

Και με ''απόφαση''...γενικής ''Συνέλευσης'', δηλ. με την ''ψήφο'' των ολίγων εγκάθετων της ελληνικής μικρής Ομοσπονδίας Βοστώνης. 'Ετσι, τα χρήματα των Ομογενών (131.000 δολ.) που δόθηκαν στον έρανο MONO για την Μυρτώ, στο ΟΝΟΜΑ της Μυρτώς, προορίζονται να καταλήξουν στον...μητροπολίτη για ''ίδρυμά'' του, δηλ. στον διαχρονικό ''συνεργάτη-συνεταίρο'' της παρανομούσας μικρο-Οργάνωσης!!!
Ένοχη σιωπή και ανοχή, από την πρεσβεία μας στην Ουάσιγκτον και το γενικό Προξενείο στην Βοστώνη. Ομογενείς δωρητές αντιδρούν με νομικά μέτρα, καταγγελίες στο IRS, στην Πολιτεία και στο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.
Την διαχρονικά παρανομούσα μικρο-Ομοσπονδία με το μηδαμινό έργο, χρηματοδοτούσε την τελευταία 20ετία η Ελλάδα, με ποσά 5.000-10.000 δολ. κάθε χρόνο, για το...μηδενικό της έργο.
Τώρα, στην υπόθεση εξαπάτησης του ΙRS, εμπλέκεται νομικά και το γεν. Προξενείο και κατά προέκταση το υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδας, που ενέκρινε τις χορηγίες, επειδή αυτές δεν δηλώνονταν στο IRS. Αρχίζουν τα νομικά προβλήματα της Οργάνωσης: Έρευνα των Αρχών για το ''κόλπο'' με χρήματα εράνου για πυρόπληκτους Ελλάδα, 2007-08».

Tuesday, April 29, 2014

Το σταυροπόδι βλάπτει σοβαρά την υγεία

Αλλάξτε γρήγορα συνήθειες

Το σταυροπόδι βλάπτει σοβαρά την υγεία

Εάν συνηθίζετε να κάθεστε συχνά σταυροπόδι, τότε πρέπει να σταματήσετε.
Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, το σταυροπόδι αυξάνει την πίεση του αίματος, επιβαρύνει τις αρθρώσεις των ισχίων και ευθύνεται για την εμφάνιση φλεβίτιδας, φλεγμονών και θρόμβων στο αίμα, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός καρδιολόγος Stephen T. Sinatra στο ABC News.
Οι ειδικοί συμβουλεύουν να μην κάθεστε σταυροπόδι για περισσότερο από 15 λεπτά, ενώ εσείς που κάνετε καθιστική ζωή ή περνάτε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή, θα πρέπει να σηκώνεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ευχαριστούμε την Ελίνα  που σκέφτηκε να μας στείλει αυτη την χρήσιμη και ενδιαφέρουσα είδηση



Mια καλημέρα του ΚΥΡ για την Πρωτομαγιά και την εργατιά...

ΚΥΡKYR

30-04-14

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ .O Ρέμος στο πλευρό του αδελφού του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, που πάσχει από λευχαιμία

O Ρέμος στο πλευρό του αδελφού του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, που πάσχει από λευχαιμία
O Aντώνης Ρέμος φωτογραφίζεται με τον Δημήτρη Μόρα, αδελφό του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα,κατα την επισκεψή του στην Αυστραλία.

Στο πλευρό του αδερφού του διεθνούς ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρη, που πάσχει από λευχαιμία, βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος κατά τη διάρκεια ταξιδιού που έκανε στην Αυστραλία.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής έσπευσε στο νοσοκομείο της Μελβούρνης όπου νοσηλεύεται ο 34χρονος Δημήτρης, αμέσως μόλις έμαθε για την περιπέτεια με την υγεία του. Ο αδερφός του ποδοσφαιριστή χάρηκε που τον είδε, ενώ ο Βαγγέλης Μόρας χάρισε στον Αντώνη μία φανέλα του αδερφού του, με τον αριθμό 18, ευχαριστώντας τον που βρέθηκε κοντά του.
Ο αδερφός του ποδοσφαιριστή,όπως μετέδωσε το STAR.TV.gr ,νοσηλεύεται στο «Alfred» εδώ και δύο εβδομάδες. Μία έντονη αδιαθεσία κατά την διάρκεια των διακοπών τον οδήγησε στην πόρτα των γιατρών, οι οποίοι μετά από τις εξετάσεις που του έκαναν διαπίστωσαν ότι έχει λευχαιμία. Μάλιστα, όταν τους ζήτησε να ταξιδέψει για Ελλάδα, εκείνοι του το απέκλεισαν, τονίζοντας ότι θα πρέπει να τον περιθάλψουν άμεσα.
Τα άσχημα νέα συγκλόνισαν την οικογένεια του 34χρονου, η οποία στέκεται στο πλευρό του όσο οι γιατροί τον υποβάλλουν σε θεραπείες. Όταν οι συνεργάτες του Αντώνη Ρέμου τον ενημέρωσαν για το περιστατικό, ο τραγουδιστής, χωρίς δεύτερη σκέψη, επισκέφθηκε τον Δημήτρη στο νοσοκομείο για να του δώσει κουράγιο και να στηρίξει με τον τρόπο του την οικογένειά του.
Η ασθένεια του Δημήτρη Μόρα έχει κινητοποιήσει και την ομογένεια της Αυστραλίας, η οποία αποφάσισε νασυγκεντρώσει χρήματα ώστε να καλύψει μέρος των εξόδων του νεαρού. 

Monday, April 28, 2014

ΓΑΠ ..ΟΜΟΝΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ..

Του Λουκά Βελιδάκη

Είναι θέμα η παρουσία ενός πρώην πρωθυπουργού στην παρουσίαση ενόςβιβλίου; Σε μία πρώτη ανάγνωση όχι. Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου η ροή των ειδήσεων είναι καταιγιστική, ο χρόνος για την κάλπη μετράει αντίστροφα και ο πρώην πρωθυπουγός λέγεται Παπανδρέου, το γεγονός έχει ενδιαφέρον.

Της παρουσίας του στην εκδήλωση είχαν προηγηθεί σειρά αρνητικών σχολίων είτε από "πράσινους" βουλευτές είτε από διαρροές της Χ. Τρικούπη.

Πως απάντησε ο ΓΑΠ, έχοντας δίπλα του τονΦώτη Κουβέλη και την εκ μεταγραφής από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιας ευρωβουλευτίνας της ΔΗΜΑΡ Μ. Κοππά; Ότι είναι γενικά αντισυμβατικός στη ζωή του, αλλά δεν περίμενε ότι η παρουσία του σε μία εκδήλωση για ένα βιβλίο θα θεωρηθεί αντισυμβατική κίνηση.

"Δεν περίμενα η παρουσίαση ενός βιβλίου να θεωρηθεί αντισυμβατική κίνηση, να προκαλέσει προσμονή και ανησυχία σε πολλούς κύκλους. Ο φόβος αποτελεί κακό σύντροφο. Δεν πρέπει να κρίνουμε τα πάντα, μέσα από το πρίσμα της μικροπολιτικής", είπε.

Αυτά για αρχή, διότι ο ΓΑΠ υπήρξε αρκούντως αιχμηρός για την πορεία του κόμματος που ίδρυσε ο πατέρας του, δημιουργώντας αν μη τι άλλο χώρο για άφθονο πολιτικό κουτσομπολιό με αντικείμενο το πολλαπλώς εκφρασθέν ερώτημα: Που το πάει ο Γιώργος;

Τόνισε ότι "το ΠΑΣΟΚ που χρειάζονται οι Ελληνες και η Ελλάδα είναι αυτό που πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, που μετέχει σε κυβερνήσεις συνεργασίας με ξεκάθαρες θέσεις και προοδευτικό πρόσημο που ενώνει τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, αλλά δεν δικαιούμαστε να είμαστε παρακολούθημα καμιάς δεξιάς ή αριστερής συντήρησης".

Ο ίδιος πρόσθεσε -πάλι αφήνοντας την αίσθηση ότι εξαπολύει αιχμές, πλην με κοψότητα- ότι πολλέςμεταρρυθμίσεις που είχε ξεκινήσει η κυβέρνησή του διακόπηκαν από τις επόμενες κυβερνήσεις. 

Δεν απέφυγε τις αιχμές κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ: Διερωτήθηκε γιατί εξαφανίστηκε η έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την τρόικα και για το πως εφαρμόστηκε το πρόγραμμα προσαρμογής και κάνοντας αναφορά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, είπε ότι σωστά ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ότι πετύχαμε μεγάλη προσαρμογή. 

Ωστόσο, σημείωσε: "Αυτοί που θα έσκιζαν το μνημόνιο ή που μιλούσαν για "Ζάππεια" το 2010 με τη στάση που είχαν υιοθετήσει, αν υπήρχε συναίνεση οι Έλληνες θα είχαν γλυτώσει πολύ κόπο και πόνο".

Στο ΠΑΣΟΚ και στα πέριξ αυτού (βλέπε πολιτικό ρεπορτάζ του κόμματος) η παρουσία του ΓΑΠ τους είχε τεντώσει τα νεύρα. Τώρα, βλέποντας ότι η ομιλία του πρώην προέδρου του κόμματος διεκόπη αρκετές φορές από τις επευφημίες των πιστών του οπαδών, οι οποίοι είχαν πάει στην εκδήλωση, πρέπει να τους έκανε να στριφογυρίζουν στις καρέκλες τους (λόγω νεύρων, όχι πλήξης).

Διότι δεν είναι λίγα τα προβλήματα που έχει το ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών, κινδυνεύοντας -ακόμα και- να μην εκλέξει ευρωβουλευτή εάν τα ποσοστά του μείνουν κάτω από το 4,5%.

"Προσγειώθηκε" και ο ΓΑΠ μετά τις διεθνείς του περιπλανήσεις να τους κάνει τη ζωή δυσκολότερη, "πριονίζοντας" το κλαδί της "Ελίας" (όπως λέει και το δημοσιογραφικό κλισέ). 

Κατά τα λοιπά, το ότι ΓΑΠ και Φ. Κουβέλης αποκάλεσαν ο ένας τον άλλο "φίλο", μάλλον όμως αυτό δεν πρέπει να οδηγήσει σε  έρευνα στο μονοπάτι της συνωμοσιολογίας. Ευγενικοί άνθρωποι είναι και δύο...

Από τη μεριά του, ο Φώτης Κουβέλης σχολίασε για τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες λέγοντας: "Αφήνω άλλους να κουβαλήσουν στο πολιτικό τους μυαλό, Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες". 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι η κρίση στρατηγικής που έχει η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, την οδηγεί να έχει γίνει συγγενής συντηρητικών πολιτικών και υπερασπίστηκε τις επιλογές της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι βοήθησε με υπευθυνότητα να μη βγει η χώρα από το ευρώ.

Το μήλο της έριδος, τρόπον τινά, ήταν η Μαριλένα Κοππά. Τι είπε; "Δεν νιώθω γεφυροποιός, δε νιώθω την ανάγκη να δώσω εξηγήσεις σε κανέναν, κάλεσα στο βιβλίο μου τρεις ανθρώπους με τους οποίους με συνδέουν στενοί δεσμοί".

Παπανδρέου03:57reEmbedit


enikos.gr -Οι "πιστοί" του Παπανδρέου00:24reEmbedit


* Γενικά, στην όλη εκδήλωση -για την παρουσίαση ενός... μυθιστορήματος- δόθηκαν μυθικές διαστάσεις. Εξ ου και δεν πρέπει να προκάλεσε φοβερή αίσθηση το ευτράπελον με τον τσολιά της "Ελληνοφρένειας", ο οποίος επιχείρησε να δώσει στον Γ. Παπανδρέου ελιές, ανθοδέσμη και ένα... μνημόνιο.

http://admin.nooz.gr/Uploads/tsoliasellhnofreneia285141.jpg

Τσολιάς της Ελληνοφρένειας01:26reEmbedit



Άσταψε και βρόντηξε κατά του Γ. Παπανδρέου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής, ο οποίος υπαινίχθηκε πως ο πρώην πρωθυπουργός στηρίζει τη ΔΗΜΑΡ.

H NIΚΗ ΤΣΕΛΙΚΑ (αρχισυντάκτρια ΕΡΤ) γράφει και σχολιάζει

ΝΙΚΗ ΤΣΕΛΙΚΑ



Οι υποψήφιοι στις 
επικείμενες εκλογές 
γεμίζουν, λέει, μιάμιση 

φορά το Ολυμπιακό Στάδιο!!!
Οι υπόλοιποι ας μαζευτούμε

 σε κανένα τσιπουράδικο!!!





Σε λίγο θα δω στο Euronews τον Γιούνκερ, τον Σούλτς, τον Φέρχοφστατ και την Κέλλερ,που άλλη δουλειά δεν έχουν και συμμετέχουν σε ντημπέϊτ εν όψει των ευρωεκλογών!



Όποιος παρακολουθεί το πρώτο ντημπέϊτ των υποψηφίων προέδρων της Κομισιόν, κατανοεί περισσότερο το γιατί πρέπει να γνωρίζουμε, ποιόν εξ αυτών θα υποστηρίξουν οι έλληνες ευρωβουλευτές και μέσω ποιάς ευρωομάδας..






Αφού λένε πως είναι "τελειωμένος", "άχρηστος", "απών"...
Αφού σε δημοσκόπησή τους βγήκε το 85% να του ζητάει να εξαφανιστεί...
Γιατί μας έχουν πρήξει μέρες τώρα με την συμμετοχή του στην παρουσίαση ενός βιβλίου;;;



.Άδωνις, Πρετεντέρης, Ψωμιάδης, Κουίκ...

Τρισάθλιοι...


"Όπερ έδει δείξαι"!
Έκφραση που σημαίνει "(αποδείχτηχτηκε) αυτό που έπρεπε να αποδειχτεί"!
Άρα, αναφέρεται σε κάτι που έχει συντελεστεί και έχει αποδειχτεί.
Χρησιμοποιείται στα μαθηματικά και μας έρχεται από τον Ευκλείδη, που την έλεγε κάθε φορά που ολοκλήρωνε μια μαθηματική απόδειξη!
Κάπου, λοιπόν, άκουσε την έκφραση αυτή ο δημοσιογράφος και την τσαμπουνάει εφτά φορές το δίωρο στην ραδιοφωνική εκπομπή του παραπέμποντας στο μέλλον! 
Εννοώντας δηλαδή: "θα δούμε", "θα δείξει", "μένει να αποδειχτεί"!!!
Έλεος!!!!!


Οι συλλήψεις της ημέρας για χρέη στο Δημόσιο και στο ΙΚΑ:
Αγούδημος (442.976,19 + 739.358,99 Ευρώ) , Δεμαρτίνος και Παπαδημητρίου (1.536.814,64 Ευρώ), Βούρος (250.000 Ευρώ)!!!

Κάποιος να τους πει, ότι πλέον κανένας δεν διαβάζει πολυσέλιδες, πυκνογραμμένες, φλύαρες προκηρύξεις "επαναστατικής" π@*&%$#@ς!

Γιατί δεν του έδινε απλώς μια εντολή;;;
Ο Σαμαράς, διάβασα κάπου, έδωσε φάρμακα στον Στουρνάρα για να του περάσει η φαρυγγίτιδα!!!
Κι΄ύστερα σου λένε οι ειδικοί: φάρμακα παίρνουμε ΜΟΝΟ από τον γιατρό...

Σαν σήμερα,(27/4/14) διαβάζω, "αυτοκτόνησε η Πηνελόπη Δέλτα" ... και παρακάτω στο ίδιο κείμενο: η Π.Δ. "έβαλε τέλος στη ζωή της στις 2 Μαίου του 1941".
Το χειρότερο δεν είναι το λάθος στην ημερομηνία θανάτου της, αλλά το ότι η μεγάλη συγγραφέας αναφέρεται στον τίτλο ως "προγιαγιά του Αντώνη Σαμαρά και θεία του Παύλου Γερουλάνου"!!!!
Πρωί πρωί, δε, δημοσιογράφος ραδιοεκπομπάρχης περιορίστηκε μόνο στην αναφορά της συγγενική σχέσης της Π.Δ. με τον πρωθυπουργό... 
Τόσο γλείψιμο πια;;;

Αχου του, ο Αρούλης ο Νερατζούλης ήθελε φωταψίες χθες το βράδυ στην Αθήνα, το πουλάκι μου, για τη νίκη του Παναθηναϊκού;;;
Ασ΄το, Αρούλη μου!!!
Τέτοιον θρίαμβο τον γιορτάζουμε μιά χαρά και στο σκοτάδι!!!

Ν.Τ

Μούρηηη!!!!!
Photo

Λοιπόν, αν τα κρατήσει, θα κεράσω... ντοματοσαλάτα! — at Εξάρχεια Απρίλιος 2014

wibiya widget