EFHMERIS

Saturday, November 5, 2011

ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΤΟΡΑ και αρνειται κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας


Ntora Mpakogianni

samaras_2011
«Οι μάσκες έπεσαν. Ο Γιώργος Παπανδρέου απέρριψε το σύνολο της πρότασης μας. Οι ευθύνες του είναι τεράστιες. Μόνη λύση είναι οι εκλογές», δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση A. Σαμαρά

                                                                         ΝΤΟΡΑ:   κυβέρνηση   συνεργασίας τωρα..

Δυστυχως ,όλα δείχνουν πως Σαμαράς και Μητσοτάκηδες μπορει και να καταστρέψουν τη χώρα αρκεί να μη δουν ο ένας τον άλλον να κερδίζει πόντους προς την εξουσία..
Το αδυσώπητο μίσος των δύο οικογενειών δεν σταματά με τίποτα και όσα  λένε δημοσίως ένα στόχο έχουν , πώς να "φάει" ο ένας τον άλλο!!!
Άυ΄τοί που ξέρουν λένε ότι :
Η ΝΤΟΡΑ..θυμίζει Μητσοτάκη του 65 όταν λέει να πάμε για εθνική κυβέρνηση ΤΩΡΑ  ,γιατι πιστευει ότι έτσι κόβει για καλά τα φτερά του "αποστάτη" (!!) Αντωνη  να γίνει πρωθυπουργός,πιστεύοντας φυσικά ότι στην ακυβερνησία μπορει κάτι καλύτερο να βγει για αυτήν..
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ..γνωρίζοντας και φοβούμενος τις προθέσεις της κόρης του ...αρχιαποστάτη και κακού του δαίμονα, ζητά εκλογές εδω και τωρα και δεν φαινεται να νοιάζεται αν δεν πάρουμε το δάνειο κιαν όλα γίνουν...ΒΙΕΤΝΑΜ..
Ας ελπίσουμε πως οι ψυχραιμότεροι που ακολουθούν τους υποψήφιους ...πρωθυπουργόυς θα καταφέρουν να τους πείσουν να κάνουν λίγο πίσω πρν γίνουν όλα σταχτη..
Ορισμενοι λένε ακόμα ότι ο Αντωνης Σαμαράς κράτησε τη στάση για άμεσες εκλογές ωστε να δεχτει πιέσεις η Ντόρα  ωστε να ρθει εκεινος με τη σειρά του και να υπογράψει τη σύμβαση..
Ε

No comments:

Post a Comment