EFHMERIS

Sunday, November 6, 2011

"ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ" ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΝΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΝΤ όταν τους πηρε το κότερο!!

Το ζευγος Μάντεν προχωρεί για την αίθοσα δεξιώσεων όπου τους περιμενουν οι πολλοι φίλοι τους.


Ηταν ένας γάμος με τα όλα του..
Μιλάμε για το γάμο της Νέλας Μπαμπατζιά και του Μπραντ Μάντεν που άρχισε πριν μια εβδομάδα http://efhmeris.blogspot.com/2011/10/7.html και τελείωσε την Κυριακή (6-11-11) με μια υπέροχη εκδήλωση στην πιο όμορφη παραποτάμια αίθουσα της Μελβούρνης Leonda By The Yarra.
Mε έκδηλη την παρουσία πολλών Τρικαλινων (τόπος καταγωγής του πατέρα της νύφης) Καστοριανων (της μητέρας της) και του Καίηπ Ταουν (πατρίδα του γαμπρου)αλλα και πολλων ακόμα περιοχων της Ελλάδας ,,λόγω των πολλών φίλων του Στέριου και της Άννας Μπαμπατζιά,έγινε ένα τρικούβερτο γλέντι. Γνωστη ορχήστρα της Μελβούρνης ερμήνευσε τραγούδια για τη νεολαία αλλα και το Ελληνικό πρόγραμμα περιείχε απο το" Ζειμπέκικο της Ευδοκίας" ως την "Τρικαλινή μου πέρδικα " και όλα τα γνωστά Θεσσαλικα ροκ που απελευθερωνουν ψυχή και σωμα.
 Στη δεξίωση παρευρέθη η Γενική πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη  κ. Λιανίδου ,η γραμματέας του προξενείου κ Εφη Νικολοπούλου με το σύζυγό της δημοσιογράφο κωστα Νικολόπουλο και πολλοί ακομα προσκεκλημένοι. ¨Οπως δήλωσε ο Στέριος Μπαμπατζιάς στο γάμο ήταν έτοιμοι να  έλθουν ο Δημήτρης Δόλλης,θείος της Νύφης και  υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος με τη σύζυγό του Νίκη  αλλα λόγω των κρίσιμων πολιτικων εξελίξεων  στην πατρίδα αυτο δεν κατέστη δυνατόν..
Εντυπωσιακή όμως ήταν η παρουσία της γιαγιάς της νύφης Νελλας Δόλλη,η οποία χαιρέτησε όλους τους προσκεκλημένους και αρκετές φορες  χειροκρότησε τούς νεόνυμφους και χόρεψε και η ίδια με πολύ λεβεντιά..
Το γλέντι κράτησε μεχρι τα μεσάνυχτα και έκλεισε όταν ένα κότερο ήρθε και πηρε τα νιόγαμπρα εν μεσω πολλών χειροκροτημάτων ,σφυριγμάτων και ευχων για Ζωή χαρούμενη και ευτυχισμένη..
Δ.Β.Π

Να ζήσετε..

Φιλιά και χαμόγελα.

Η νύφη εκφράζει τη χαρα και το κέφι της με ένα σφύριγμα που χειροκροτήθηκε

Ο  Στέριος Μπαμπατζιάς εντυπωσίασε με την υπέροχη ομιλία του προς νεονύμφους
Γιωργος,Τζένη,Άντζελα και Στέλλα Μπαμπατζιά  χόρεψαν με την καρδιά τους..

Η γιαγιά της νύφης κ Νέλα Δόλλη,μητέρα του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη  δεν σταμάτησε στιγμή  να ειναι χαρούμενη και να χειροκροτεί  τους φίλους και συγγενεις που ήρθαν στο γάμο.Εδω με χωριανούς του γαμπρού της Στέριο.

Η κ Νέλα Δολλη δέχεται τις ευχες της Γενική προξένου της Μελβουρνης κ Λιανίδου και των παιδιων της..

Χορός,χορος,χορός..
Το κέφι στα ύψη και η νύφη σηκώνεται στα χέρια ..

Στο βάθος το ποτάμι της Μελβούρνης όπου το κότερο ήρθε και πηρε τους νεόνυμφους..



Πολλες ευχες απο φίλους για "βίο ανθόσπαρτο".

No comments:

Post a Comment