Monday, December 5, 2011

EΠΕΙΓΟΝ...ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ..για τη Μακεδονία !!


Τελικά ποιοί είμαστε;Το έβλεπα καιρό να κυκλοφορει στο διαδίκτυο και αναρωτιόμουν ποιοι έξυπνοι πανε να μας βάλουν σε αντιπαράθεση με τους  Σκοπιανούς οι οποίοι καλή ή κακή μοίρα τους έφερε να είμαστε γείτονες..και αδέλφια..!! Αντί να κυνηγούμε το Μητσοτάκη που τους αναγνώρισε με το όνομα Μακεδονία (Πρώην ή ΝΥΝ ποιός νοιάζεται και ποιος θυμάται) πάμε με την ψήφο μας -έστω και ηλεκτρονική - να βάλουμε και τηνσφραγίδα..
Το εμαίηλ ήρθε  απο τις Βρυξέλλες με αμέτρητους παραλήπτες:
"Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν

Στείλτε το παντού! Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον...
Ψ Η Φ Ι Σ Τ Ε  Ο Λ Ο Ι

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση»
για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι...."! (ολόκληρη η ανακοίνωση στη συνέχεια)
Και όλοι τ΄ρεχουν να υπογράψουν και να το προωθήσουν ενώ κάνουν πως δεν ειδαν και δεν άκουσαν τι είπε ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων για τους συ μπατριωτες του...
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ!!!
"ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ..ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ και ο ίδιος για την Ελλάδα αγωνίζονταν.."0 Πρώην Πρωθυπουργός των Σκοπίων ξεσκεπάζει τους απατεώνες Σκοπιανούς


"ΓKEOΡΓΚΕΦΣΚΙ: Το πιο σημαντικό πράγμα είναι το ακόλουθο. ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος είχαν  σκοπό να ενώσουν τον Ελληνικό κόσμο.
.Είχαν σκοπό να νικήσουν τον μεγάλο εχθρό του Ελληνικού κόσμου, την Περσία.και τελικά ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος, ή καλύτερα ο Αλέξανδρος σε αυτήν την περίπτωση.
..όπου και αν κέρδισε, κέρδισε με το Ελληνικό όνομα.οπουδή ποτε άφησε ένα ίχνος της παρουσίας του. είναι ίχνος της Ελληνικής του καταγωγής. και έχουμε εκατοντάδες μνημεία όπου αρχίζει με τις λέξεις Εγώ ο Έλλην/Του Έλληνος Αλεξάνδρου.
Έτσι μετά τον θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου, ο κόσμος που αφήνει πίσω, είναι ένας Ελληνικός κόσμος και ονομάζεται «Ελληνοποίηση της Μεσογείου». Ο Αλέξανδρος κάνει το μεγάλο μπαμ του Ελληνικού ονόματος.και πρόσφατα δεν ανακήρυξαν [σ.σ. Έλληνες] τον Μ. Αλέξανδρο ως τον Μεγαλύτερο Έλληνα όλων των εποχών για το τίποτα, γιατί έφτασε τον Ελληνικό πολιτισμό να φτάσει το ύψιστο σημείο..." Διαβαστε ολόκληρη τη συνέντευξη και προωθειστε να μάθουν όλοι την αλήθεια ..
¨οταν υπάρχουν τόσο μορφωμένοι άνθρωποι στα Σκόπια γιατι να ακουμε τί λένε οι απλα αδιάβαστοι και φανατισμένοι;

++++NA TI LENE OI ELLHNARADES+++++
Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν

Στείλτε το παντού! Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον...
Ψ Η Φ Ι Σ Τ Ε  Ο Λ Ο Ι

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση»
για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι!
Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το παντού!
Δεν χρειάζεται όνομα, στοιχεία κλπ... Απλώς επιλέγετε το Yes
 και βλέπετε αμέσως το μέχρι τώρα αποτέλεσμα. 

Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και σαρώνουν...

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. : Νομίζω πως αρκετοί σπουδαίοι επιστήμονες δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου και το ξέρεις. Αληθινά δεν συμφωνούν [σ.σ. σπουδαίοι "επιστήμονες" = Pazko Kuzman, Aleksandar Donski, Risto Stefov, κτλπ]

No comments:

Post a Comment

wibiya widget