EFHMERIS

Sunday, December 4, 2011

"Toν "έσωσε" η νεκρή μάνα του.. στη γιορτή της .." !!!


Γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας στη Μελβούρνη είδε κυριολεκτικά το χάρο με τα μάτια του, πάλεψε μαζί του και ακόμα δεν πιστεύει ότι είναι ζωντανός.

Το καμένο απο την ηλεκτροπληξία χέρι του Νικόλα μετά απο 3 μέρες..


Αο αυτό το μπριζάκι ξεκίνησαν όλα..
Η συγκλονιστική "σύγκρουση" έγινε στον κήπο της αυλής του με.. μάρτυρες τις τομάτες ,τα κουκιά ,τα ραδίκια και τις πιπεριές..που φετος έχουν καταπληκτική ανάπτυξη..
Φυσικά και δεν ..επαναστάτησαν τα ζαρζαβατικά εναντίον του ,αλλα όλα έγιναν για χάρη τους και σήμερα μετρά της πληγές του..

-Έβαλα έναν προβολέα στον κήπο για να ποτίζω και να βλέπω τα φυτά μου ,δήλωσε στην EFHMERIS o Nίκος Κ.,απο το Μπωλγουιν,και ξαφνικά σταμάτησε να ανάβει.Χρόνια τεχνικός, μπερδεύομαι με τα καλωδια ,έκλεισα τη μπρίζα αλλά ενω νόμιζα ότι δεν υπάρχει ρευμα ,όταν πηγα να κόψω το καλωδιο με ψαλίδι ,γνώρισα για πρωτη φορά τη δύναμη του ηλεκτρισμού.
Το χέρι μου κόλλησε στο μικρό ψαλίδι και δεν μπορουσα να κάνω κίχ.
Προσπάθησα να ξεκολλήσω αλλα δεν γινόταν τίποτα..πιστεψα ότι αυτο ήταν και το τέλος μου.
Ευτυχώς ,κάποια στιγμή ούτε που κατάλαβα πως έγινε σε ένα τράνταγμα το ψαλλίδι έπεσε και λευτερωθηκα κι εγω απο τον ηλεκτρισμό".
 Όταν σε λίγο γύρισε η σύζυγός του απο την εργασία της και ειδε τα καψίματα στο χερι του..κι εκείνον να της λέει ότι "απο θαύμα ειμαι ζωντανός",έτρεξε στο ημερολόγιό της και τι να δεί..

"Ήταν της Αγίας Μερωπης,γιορτή της νεκρής πεθεράς
   μου... η μάνα του τον έσωσε".!!!!!

΄Πράγματι η αγάπη γιού και μάνας ,όσο ζούσε, ήταν μεγάλη,αλλά κάπως δύσκολο να επέμβαινε στα ηλεκτρολογικά.. γιατί δεν γνώριζε τίποτα..
 Στην καλή του τύχη,ίσως βόηθησε και το πλαστικό που είχε το ψαλλίδι..

Οι τομάτες του Νίκου που ήθελε να τις βλέπει και τη νύχτα..

Τα ραδίκια....πολυ ορεξάτα..

Όπως και να έχει το θέμα,ο Νικόλας συμβουλεύει τους πάντες να είναι πολύ προσεκτικοί με τους προβολείς και τα ηλεκτρικά καλώδια στον κήπο γιατί μπορεί  .. "να  δούνε τα ραδίκια και τις τομάτες ..ανάποδα.." "Ε"

No comments:

Post a Comment