EFHMERIS

Saturday, September 7, 2013

Με προσευχή θα αρχίζουν οι συνεδριάσεις της "βουλής των Δούλων"

Ακόμα και τώρα που η ελλάδα πνίγεται και κάιγεται αυτοί εκει...κολλημένοι στα χρυσοποίκιλτα ράσα!! Μή χασουν την ψήφο!!!

Σε μια εποχή που η Τουρκία αρνείται και να ορκίσει στο κοράνι τους βουλευτες της και οποιους δήποτε  ηγέτες, οι δικοί μας όπου νάναι θα αρχίζουν τις συνεδριάσεις της Βουλής ,πέρα απο τον αγιασμό-που μάλλον πρέπει να κάνουν τωρα- με καθημερινή προσευχή που να εύχονται στον θεό που θεωρεί τους Έλληνες "σκυλιά" να τους έχει καλους δούλους και να κυβερνούν καλά . Ακούστε μετα τα τόσα άλλα που κυκλοφόρησαν αυτες τις ημέρες και τούτο του αρχαιοελληνιστή Άδωνι Γεωργιάδη 

«Είμαστε μια ορθόδοξη χώρα. Δεν το βρίσκω τόσο τρομερό 

να τοποθετηθεί ένα εικονοστάσι στη Βουλή»σημείωσε ο κ. 

Γεωργιάδης.. 

Αραγε δεν γνωρίζει ότι ένα απο τα πολλά ονόματα που έφερε ο Ζευς ήταν και το ΖΕΥΣ Ο ΒΟΥΛΑΙΟΣ;

Την πρόταση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Κώστα Γιοβανόπουλου να τοποθετηθεί εικονοστάσι στη Βουλή σχολίασε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαστε μια ορθόδοξη χώρα. Δεν το βρίσκω τόσο τρομερό να τοποθετηθεί ένα εικονοστάσι στη Βουλή»σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του MEGA.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ Γιοβανόπουλος έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη,  ζητώντας του να φτιαχτεί στο μέγαρο της Βουλής εικονοστάσι με «μια κανδήλα και έναν κηροστάτη» και να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια οι εικόνες του τριαδικού Θεού. 

http://efhmeris.blogspot.gr/2013/09/lef-pap.html

1 comment:

  1. Bre tous apatewnes Aftoi den pane na mas katastrepsoun oikonomia,oikogeneia, aksioprepeia pane na mas katastrepsoun telios kai ton egkefalo mas.Akoy kantilia kai keria mesa sti VOULI!!!!

    PROVATO MIA ZWI..

    ReplyDelete