Friday, October 4, 2013

Στην κορυφαία 11άδα της UEFA ο Μήτρογλου . «Απόλαυσα τη στιγμή...»είπε

Δίκαιη διάκριση

Στην κορυφαία 11άδα της UEFA ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου σημείωσε χατ τρικ στον αγώνα του Ολυμπιακού στο Βέλγιο κόντρα στην Αντερλεχτ και συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 11άδα της UEFA για την 2η αγωνιστική του Champions League.
«Και τώρα η Μπενφίκα...»

«Απόλαυσα τη στιγμή...» είπε ο Μήτρογλου

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA έκανε ο Κώστας Μήτρογλου. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Άντερλεχτ αναφέρθηκε στο χατ τρικ που σημείωσε αλλά και στο... αγαπημένο του 3ο τέρμα. Εξήγησε επίσης ότι «απόλαυσα τη στιγμή όσο περισσότερο μπορούσα», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνέχεια της διοργάνωσης: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Μπενφίκα και να χτίσουμε πάνω στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) νίκη με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Διπλό αποτέλεσμα...

Το πριμ του Μαρινάκη και η άνοδος της Ελλάδας στην UEFA

O πρωταγωνιστής Μήτρογλου...
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της ομάδας του στο Βέλγιο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες διαμήνυσε στους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές ότι θα ανταμειφθούν με έξτρα πριμ. Το 3-0 επί της Αντερλεχτ όμως δεν βοηθά μόνο τον Ολυμπιακό στην υπόθεση πρόκριση στο Champions League, αλλά έδωσε και πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της Ελλάδας να ανέβει στη βαθμολογία της UEFA.
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

«Όλοι οι παίκτες έπαιξαν καλά» είπε ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ έδωσε τα εύσημα στου παίκτες του για την μεγάλη νίκη με 3-0 κόντρα στην Άντερλεχτ ενώ δήλωσε πως «όλος ο Ολυμπιακός ήταν καλός σήμερα ακόμα και οι παίκτες από τον πάγκο». Ένας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, ο τερματοφύλακας, Ρομπέρτο, δήλωσε ότι «είμαι ικανοποιημένος που πήραμε αυτό που θέλαμε από το ματς», ενώ ο Χαβιέρ Σαβιόλα με την σειρά του δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος γιατί και οι φίλοι της ομάδας είναι χαρούμενοι». «Ήταν μία πολύ σπουδαία νίκη. Προσωπικά δεν σκέφτομαι τα δικά μου γκολ» τόνισε ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Κώστας Μήτρογλου.
Στα άλλα ματς του Champions League

«Τριάρες» από Παρί και Μπάγερν, «τεσσάρα» η Ρεάλ

Βάσεις για πρόκριση στους «16» του Champions League έβαλε νωρίς-νωρίς η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν νίκησε εύκολα 3-0 τη Μπενφίκα στο Παρίσι και είναι η μόνη με δύο νίκες στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης, όπου μετέχει και ο Ολυμπιακός. Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και η Ρεάλ Μαδρίτης αφού νίκησε με 4-0 τη Κοπεγχάγη και η Γιουβέντους έμεινε στο 2-2 με την Γαλατάσαραϊ. Νίκη με 2-1 στο 91' για τη Λεβερκούζεν επί της Σοσιεδάδ και ισοπαλία 1-1 της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ στο Ντόνετσκ με τη Σαχτάρ στον 2ο όμιλο. Την πρώτη της νίκη στον 4ο όμιλο του Champions League πέτυχε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επικρατώντας 3-2 της Βικτόρια Πλζεν σε ματς που έγινε στην Αγία Πετρούπολη, ενώ η Μπάγερν πέρασε... αέρα από το Μάντσεστερ με 3-1 επί της Σίτι.
Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 0-3

Το χτύπημα του «πιστολέρο» τριπλό, ο Threeλος πήρε «διπλό»

Ο Ολυμπιακός ήθελε μόνο τη νίκη και την πήρε. Οι Ερυθρόλευκοι με χατ τρικ του εκπληκτικού Κώστα Μήτρογλου πήραν σημαντική νίκη στο Βέλγιο επί της Άντερλεχτ με 3-0 και πλέον κοιτάζουν με άλλο μάτι την υπόθεση πρόκριση στον 3ο όμιλο του Champions League. Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 17' μετά από ασίστ του Σαβιόλα, ο επίσης εκπληκτικός Ρομπέρτο απέκρουσε πέναλτι στο 25' διατηρώντας το 0-1 και ο... Μητρογκόλ συνέχισε το προσωπικό του σόου στο 56' και στο 72', οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην πέμπτη εκτός έδρας νίκη του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

¨ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ :http://sports.in.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget