Friday, January 9, 2015

ΤΕΛΟΣ, νεκρά τα αδέλφια Κουασί στο Παρίσι, νεκρός και ο Κουλιμπαρί-Και 4 όμηροι νεκροί

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) μεταδίδει, ότι τα δυο αδέρφια - τρομοκράτες είναι νεκροί και σύμφωνα με άλλα μέσα ο όμηρος έχει απελευθερωθεί... Στην άλλη επιχείρηση, νεκρός είναι και ο τρομοκράτης Κουλιμπαρί μετά από επιχείρηση των γαλλικών ειδικών δυνάμεωβν. Οι όμηροι έχουν απελευθερωθεί επίσης, δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, να και νοσοκομειακά σπεύδουν στην περιοχή συνοδεία αστυνομικών οχημάτων.
---------------------------------------
Σειρά εκρήξεων ακούστηκαν στην περιοχή της πρώτης κατάστασης ομηρίας, στο τυπογραφείο στα βόρεια του Παρισιού, καθώς ξεκίνησε η επιχείρηση των γαλλικών ειδικών δυνάμεων για την εξουδετέρωση των δυο αδερφών αλγερινής καταγωγής που αιματοκύλισαν το Παρίσι... Τα ίδια ισχύουν τώρα και για το εβραϊκό σούπερ μάρκετ.
Σε μια άλλη εξέλιξη, η γερμανική Die Welt μεταδίδει ότι η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, θα μεταβεί στο Παρίσι την Κυριακή για να παραστεί σε δημόσια εκδήλωση μνήμης για τα θύματα.
Παράλληλα όμως, ο ολλανδικός αερομεταφορέας, η KLM, ανακοίνωσε ότι σταματά τις πτήσεις από και προς το Σαρλ ντε Γκολ, εξαιτίας των προβλημάτων ασφαλείας που έχουν παρουσιαστεί.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget