Sunday, November 6, 2016

Πάλι ο θρύλος κέρδισε το ντέρμπι 3-0 με τον ΠΑΟ



Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο επέτρεψε στον Ολυμπιακό να περάσει νικηφόρα από το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλό του, Παναθηναϊκό, κερδίζοντας 3-0 στο ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
 
Οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν και τα τρία γκολ τους στο πρώτο ημίχρονο: ο Μποτία άνοιξε το σκορ στο 21’ με κεφαλιά, ο Ελιουνούσι διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού πέντε λεπτά αργότερα και ο Ιντέγε «έκλεισε» το σκορ στο 43’.
 
Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατηγορεί την τύχη του, για τη χαμένη ευκαιρία του Λέτο στο 20’, αλλά και το χαμένο πέναλτι του Λεντέσμα στο 61ο λεπτό.
 
Πλέον ο Ολυμπιακός αποσπάστηκε με επτά βαθμούς από τους αντιπάλους του στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.
 
Μπέντο: Θα μπορούσαμε καλύτερα
Σχολιάζοντας την εμφάνιση της ομάδας του, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο τόνισε ότι «δεν κάναμε το καλύτερο μας ματς. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο παρά τις πολλές διακοπές και τα νεύρα. Βάλαμε γκολ από στημένο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο χάθηκε ο ρυθμός κι εμείς δεν αποδώσαμε όπως θα έπρεπε. Κάναμε λιγότερα από αυτά που θα μπορούσαμε και χάσαμε αποτελεσματικότητα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τις στημένες φάσεις αλλά θα μπορούσαμε ακόμη καλύτερα».
 
Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων συμπλήρωσε ότι «έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Βάλαμε 8 γκολ και δεχτήκαμε μόλις ένα, θέλουμε να συνεχίσουμε και να σπάσουμε το ρεκόρ νικών στην έδρας μας».
 
Στραματσόνι: «Δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε τα γρήγορα γκολ»
Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι τόνισε ότι «όταν δέχεσαι δυο γκολ έτσι γρήγορα γρήγορα από στατικές φάσεις είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, προσπαθήσαμε στο δεύτερο, αλλά δεν το καταφέραμε».
 
Ο Ιταλός κόουτς προσέθεσε ότι «ε ίχαμε δουλέψει στις στατικές φάσεις πριν το ματς επειδή γνωρίζαμε τη δύναμη του Ολυμπιακού σε αυτές, ωστόσο τελικά δεχθήκαμε δύο γκολ με αυτό τον τρόπο, για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα. Τέρματα που σημειώνονται με τέτοιο τρόπο μπορούν να σκοτώσουν το παιχνίδι».

No comments:

Post a Comment

wibiya widget