EFHMERIS

Saturday, April 18, 2015

Καλόοο. Δείτε Γιατί Αυτό το Παγωτό Κοστίζει 745 Ευρώ η Κάθε Μπάλα!

Δείτε Γιατί Αυτό το Παγωτό Κοστίζει 745 Ευρώ η Κάθε Μπάλα!



Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να μην λατρεύουν το παγωτό. Θα πρέπει, όμως, να το ξανασκεφτούν, γιατί τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ ακριβό. Δείτε την τελευταία πρόταση που έχει γίνει μόδα στο Ντουμπάι!
Στο Scoopi Cafe, εκτός από υπέροχα παγωτά σε (κάπως) νορμάλ τιμές, θα βρείτε και το πιο ακριβό παγωτό του κόσμου. Το όνομά του είναι «Το Μαύρο Διαμάντι» και κοστίζει 745 ευρώ η μπάλα!
thehomeissue_pagwto01
Το Scoopi Cafe που σερβίρει το παγωτό των 745 ευρώ.
Το συγκεκριμένο παγωτό φτιάχνεται από ιρανικό σαφράν με μαύρη τρούφα και φύλλα χρυσού 24 καρατίων πάνω σε παγωτό βανίλια (με βανίλια Μαδαγασκάρης). Το παγωτό σερβίρεται σε μπολ Versace και αφού το τελειώσετε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο σπίτι σας.
Αν δεν σας φαίνεται και πολύ δελεαστικό να φάτε παγωτό βανίλια με μαύρη τρούφα και σαφράν, τότε μπορείτε απλά να δοκιμάσετε μια από τις δεκάδες άλλες γεύσεις που διαθέτει το κατάστημα και είναι όλες επιλεγμένες για να σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.
Το Μαύρο Διαμάντι είναι το πιο ακριβό παγωτό στον κόσμο και θα το βρείτε στο Ντουμπάι
Το Μαύρο Διαμάντι είναι το πιο ακριβό παγωτό στον κόσμο και θα το βρείτε στο Ντουμπάι.
Και όσοι από εσάς απορείτε με τα φύλλα χρυσού που υπάρχουν πάνω στο παγωτό, να σας ενημερώσουμε πως ο χρυσός τρώγεται σε μικρές ποσότητες άφοβα και μάλιστα σύμφωνα με το φενγκ σούι και την κινέζικη φιλοσοφία αν τρώτε λίγο χρυσό κάθε πρωί θα φέρετε οικονομική ευημερία στο σπίτι σας. Στην Αθήνα υπάρχουν κάποια καταστήματα που πουλάνε φύλλα χρυσού και παρόλο που είναι λίγο ακριβά (κοστίζει 20 ευρώ το ένα φύλλο) μπορούν να σας ικανοποιήσουν για αρκετό καιρό καθώς ο χρυσός που πρέπει να τρώτε κάθε μέρα είναι όσο μια μικρή σταγόνα νερού. Συνεπώς με ένα φύλλο χρυσού μπορείτε να περάσετε πάνω από ένα μήνα.
Αν λοιπόν δεν έχετε 745 ευρώ για ξόδεμα, δώστε 20 ευρώ για να αγοράσετε ένα φύλλο χρυσού, αγοράστε ένα παγωτό βανίλια και μαύρη τρούφα και θα έχετε στο περίπου το δικό σας «Μαύρο Διαμάντι».
Ευχαριστούμε τη Σειρήνα για τοεμαίηλ.  

No comments:

Post a Comment