Wednesday, June 20, 2018

GLOBALNEWS ΤΩΡΑ Πως βλέπουν οι Καναδοί τα μέτρα του Τράμπ για γονείς και παιδιά




ΑΝΩ: ο ομιλητής του House Paul Ryan δήλωσε την Τετάρτη ότι το GOP ψηφίζει για ένα νομοσχέδιο που θα επιβάλει τα σύνορα και θα κρατήσει τις οικογένειες μαζί.
 A 

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ  Ντόναλντ  Τράμπ  δήλωσε την Τετάρτη ότι θα υπογράψει σύντομα ένα προληπτικό για να λύσει το πρόβλημα των διαχωρισμένων οικογενειών των μεταναστών στα νότια σύνορα των ΗΠΑ, γεγονός που προκάλεσε οργή στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό.

Ο Trump δήλωσε κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Λευκό Οίκο με μέλη του Κογκρέσου ότι "θέλουμε να διατηρήσουμε μαζί τις οικογένειες".
Τα σχόλια έρχονται εν μέσω ειδήσεων ότι ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας, κ. Kirstjen Nielsen, εργάζεται για εκτελεστικές ενέργειες που θα τερματίσουν 
τη διαδικασία διαχωρισμού.
Ο Trump είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι σχεδιάζει να ακυρώσει το ετήσιο πικ-νικ του Κογκρέσου, λέγοντας: «Δεν αισθάνεται σωστό να πικνίκ για το Κογκρέσο».
WATCH: Το GOP λέει ότι εργάζεται σε ένα νομοσχέδιο για να διορθώσει το πρόβλημα του διαχωρισμού των οικογενειών στα σύνορα 

Πρόσθεσε ότι: «Θέλουμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα μετανάστευσης».
Δεν ήταν αμέσως σαφές τι θα υπογράψει ο  Trump , ο οποίος είχε κατηγορήσει προηγουμένως τους οικογενειακούς διαχωρισμούς για τους Δημοκρατικούς. Μια προηγούμενη αναφορά του Fox News Channel ανέφερε ότι η κυβέρνηση  Trump εξέταζε μια εκτελεστική εντολή που θα επέτρεπε στις οικογένειες μεταναστών που διασχίζουν παράνομα τα σύνορα να παραμείνουν μαζί μακρύτερα από ό, τι σήμερα επιτρέπεται.
Νωρίτερα την Τετάρτη, ο Τράμπ έφτασε στο Twitter και έβαλε και πάλι την ευθύνη στους Δημοκρατικούς, υποστηρίζοντας ότι «δεν θα μας δώσουν τις ψήφους που απαιτούνται για να περάσει η καλή μεταναστευτική νομοθεσία». Το κόμμα του προέδρου, οι Ρεπουμπλικάνοι, ελέγχει και τα δύο τμήματα στο Κογκρέσο.
Είπε στο tweeted: "Οι Ρεπουμπλικανοί θέλουν ασφάλεια. Αλλά εργάζομαι σε κάτι - δεν τελειώνει ποτέ! "

It’s the Democrats fault, they won’t give us the votes needed to pass good immigration legislation. They want open borders, which breeds horrible crime. Republicans want security. But I am working on something - it never ends!

Οι Ρεπουμπλικανοί ηγέτες στο Σώμα προσπαθούν να συντάξουν ένα νομοσχέδιο για τη μετανάστευση το οποίο θα κρατούσε απεριόριστα τα παιδιά μεταναστών, αλλά στεγαζόταν με τους γονείς τους.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget