Λογικά νομίζεις ότι το ψυγείο είναι εκεί για να τοποθετείς σε αυτό όλα τα τρόφιμα και τα ποτά που είναι κάπως πιο ευαίσθητα και ότι έτσι εξασφαλίζεις περισσότερη και ποιοτικότερη διάρκεια ζωής σε αυτά.
Μην εκπλαγείς με αυτό που θα διαβάσεις αλλά τόσο καιρό κακώς έβαζες κάποια τρόφιμα στο ψυγείο, καθώς περισσότερη "ζημιά" τους έκανες παρά καλό.
Δες ποια είναι αυτά, ώστε να ξέρεις από εδώ και στο εξής.
1) Ψωμί
Θα μπαγιατέψει γρηγορότερα
2) Κρεμμύδια
Η μυρωδιά τους μπορεί να επηρεάσει τρόφιμα που βρίσκονται εκεί γύρω
3) Σκόρδο
Καλύτερα, φύλαξέ το σε ένα δροσερό και ξηρό μέρος
4) Αβοκάντο
Προτίμησε ένα χάρτινο καφέ σακουλάκι από το μανάβικο
5) Τομάτες
Όσο πιο κρύες είναι, τόσο περισσότερο χάνουν τη γεύση τους.
6) Μέλι
Μα το μέλι δεν χαλάει ποτέ.
7) Κέικ
Το ιδανικό είναι να φυλάγεται σε αεροστεγές σκεύος.
8) Πεπόνι
Μέχρι και να το κόψεις, μην το βάζεις στο ψυγείο. Περιττό.
9) Καφές
Θα απορροφήσει τις μυρωδιές από τα φαγητά τριγύρω.
Σία Κουλέτα/msn.com
No comments:
Post a Comment