Thursday, January 10, 2019

Πολάκης σε δημοσιογράφους: ΝΑΙ και κυνηγουσα και ψαρευω...γι αυτο ξετρυπωσα τα λαμογια που σας έδιναν "αερα" χρημα και τα λιβανιζετε!!


ΝΑΙ και κυνηγουσα και ψαρευω...γι αυτο ξετρυπωσα τα λαμογια που σας έδιναν "αερα" χρημα  και τα λιβανιζετε!!
Δύο ακόμα αναρτήσεις του γιατρού και αν. Υπουργού Παύλου Πολάκη οποίος δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο στα όσα γράφουν γι αυτον δημοσιογράφοι...
λιβανιστές λαμογιών.


Μου εφεραν σημερα οι συνεργατες μου στην αποδελτιωση του τυπου ,τα αρθρα και τις αναλυσεις που εχουν γραψει για την αφεντια μου καμια πενηνταρια (μπορει και παραπανω) ρεταλια της "δημοσιογραφιας" ,μετα την αποτροπη της αποδρασης Μανιαδακη και  την αναρτηση μου με ονοματα και διευθυνσεις για την καθυστερηση που επιδεικνυει η δικαιοσυνη σε μια σειρα απο υποθεσις σκανδαλων και διαφθορας στο χωρο της υγειας και οχι μονο  .
Αρθρα ,αναλυσεις "σκιαγραφησεις της προσωπικοτητας και του βιογραφικου μου " που εχουν λιγες αληθειες ,πολλα ψεμματα ,πιο πολλες πονηρες και ατιμες διαστρεβλωσεις και ακομα περισσοτερους χυδαιους και προσβλητικους χαρακτηρισμους !
Προκειται για τη μεγαλυτερη σε μεγεθος και ενταση προσπαθεια δολοφονιας χαρακτηρα που εχει γινει εναντιον μου απο το 2015 τον Οκτωβρη που ανελαβα αναπληρ. υπουργοςΥγειας.
 Περα απο το ΓΕΛΙΟ  που εχω ριξει σκεπτομενος τα ανθρωπακια αυτα να πηγαινουν με υφος σπιουνου και καταδοτη της κατοχης , στα πολιτικα και οικονομικα  αφεντικα που τους χρηματοδοτουν και να τους δειχνουν τα αρθρα εναντιον μου για να εισπραξουν ευσημα αναγνωρισης (και κανα ευρουλακι παραπανω)
ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ...
-Καθε λιβελλος σας ειναι παρασημο για αυτο που κανω ,θα ειχα προβλημα αν με επαινουσατε γιατι λερωνετε και χωρις να μιλησετε.
-Δεν σταματαω γιατι ΔΕΝ  με κρατατε!
-Ο λαος ΔΕΝ θα επιτρεψει να ξαναγυρισει η χωρα στα χερια των πολιτικων και οικονομικων γκανγκστερ που σας ταιζαν στο παρελθον και ελπιζετε  να σας ταισουν πιο χοντρα στο μελλον!

ΥΓ ετσι για την... αλητεια, για να επιβεβαιωσω δυο απο τα ελαχιστα αληθινα για μενα που γραφετε στα "πονηματα" σας ,σας αφιερωνω αυτες τις δυο φωτογραφιες ,μια του 1989 και μια του 2018...ΝΑΙ και κυνηγουσα και ψαρευω...γι αυτο ξετρυπωσα τα λαμογια που σας έδιναν "αερα" χρημα  και τα λιβανιζετε!!




Προηγούμενη αναρτηση
"Η ΑΠΟΥΣΊΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.. "

Ειχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ με το δελτίο της Ποεδην για την "απουςια θέρμανσης στα νοσοκομεια και κέντρα υγείας" ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ  ,αλλα επειδή βλέπω πως βοηθούντων των γνωστών ΜΜΕ  η αλητεία συνεχίζεται θα το κάνω ,μονο για ενα απο αυτα ,που αναφέρει.
Θα το κάνω για να δείτε όλοι για τι μαύρη προπαγάνδα διακινούν ,για τι ελεεινά υποκείμενα που υποδύονται τους συνδικαλιστές  μιλάμε:
Ενα απο αυτα που ανέφερε ειναι πως στο Κ.Υγ.ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ στην Πελοπόννησο δεν υπήρχαν χρηματα να βάλουν πετρέλαιο και έβαλε λεει Γιατρος απο την τσέπη του !!!!
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται η απόφαση της 6ης  υγειονομικής Περιφερειας για έκδοση ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗΣ (ΧΕΠ) με υπόλογο συγκεκριμένο γιατρο του Κεντρου (δηλαδή -για όσους δεν ξερουν- την εκταμίευση χρημάτων στο ονομα συγκεκριμένου υπαλλήλου προκειμένου να πληρώσει την άμεση αγορά αγαθών η υπηρεσιών για μικρές δαπάνες ,χωρις την αργή διαδικασία του διαγωνισμού ,έγκρισης ενταλμάτων απο επίτροπο κλπκλπ για να πληρωθεί ο προμηθευτής μετα απο την Υπε )
Η από φάση της ΥΠΕ  παρθηκε στις 12/12/18 το πετρέλαιο μπήκε στο κέντρο υγείας στις 19/12 και ο Γιατρος πλήρωσε τον προμηθευτή στις 21/12 την ημέρα ακριβώς που εισέπραξε απο την υπε το ΧΕΠ !!!!




No comments:

Post a Comment

wibiya widget