Υλικά
1 κιλό αρνί ή κατσίκι
1 κόκκινες και πράσινες πιπεριές κομμένες
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
5 σκελίδες σκόρδου
2 ντομάτες κομμένες
4 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
500γρ. κεφαλοτύρι σε κυβάκια
Αλάτι-Πιπέρι
Μια πρέζα ρίγανη
Μια πρέζα θυμάρι
Ελαιόλαδο
1 κόκκινες και πράσινες πιπεριές κομμένες
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
5 σκελίδες σκόρδου
2 ντομάτες κομμένες
4 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
500γρ. κεφαλοτύρι σε κυβάκια
Αλάτι-Πιπέρι
Μια πρέζα ρίγανη
Μια πρέζα θυμάρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λαδόκολλα, σε πήλινος σκεύος, ή ακόμα και σε ταψί με λαδόκολλα
Ανακατεύουμε καλά για να λαδωθεί καλά το κρέας και να πάνε παντού τα καρυκεύματα
Κλείνουμε τη λαδόκολλα πάνω ή βάζουμε αλουμινόχαρτο αν χρησιμοποιήσουμε πήλινο
Ψήνουμε στους 180ο βαθμούς για δυόμιση με τρεις ώρες. aitoloakarnania.news
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λαδόκολλα, σε πήλινος σκεύος, ή ακόμα και σε ταψί με λαδόκολλα
Ανακατεύουμε καλά για να λαδωθεί καλά το κρέας και να πάνε παντού τα καρυκεύματα
Κλείνουμε τη λαδόκολλα πάνω ή βάζουμε αλουμινόχαρτο αν χρησιμοποιήσουμε πήλινο
Ψήνουμε στους 180ο βαθμούς για δυόμιση με τρεις ώρες. aitoloakarnania.news
No comments:
Post a Comment