Wednesday, May 15, 2019

Γλυφαδα. Βάπτίσεις και γάμοι Ιρανών στην παραλία . Video fotos

 Οι πολλοί λουόμενοι της περ.Κυριακής στην παραλία της Γλυφάδας αντίκρυσαν  ένα θέαμα διαφορετικό απ αυτά που βλέπουν συνήθως.
Δύο χαρωποι νέοι άνθρωποι  φόρεσαν τις λευκά τους βαπτιστικά και υπό τις επεφημιες συγγενών και φίλων τους νυμφεύθηκαν αφού πρώτα βαπτιστηκαν (;)
-Άκουσα να λένε στο όνομα του πατρός και του..υιου και του Αγίου πνεύματος " μας είπε γλυφαδιωτισσα που έκανε το μπάνιο της πλησίον της τελετής.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ -EFHMERIS και η εκπομπή του Δημήτρη Παπαγεωργιου "ΈΓΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ"  έκανε απ ευθείας μετάδοση  αλλά λόγω του ισχυρού ανεμου η λήψη δεν ήταν καλή.

Συναντησαμε τους νεονυμφους 
τη στιγμή που πήγαν να ντυθουν και με τα ελαχιστα ελληνικά και αγγλικα μας είπαν ότι κατάγονται από το Ιράν και είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Η Γκινέν, λάμπουσα από χαρά μας ευχαρίστησε που φωτογραφισαμε  στιγμές της ευτυχίας τους και θα χαίρονται να τις έβλεπε και στην  EFHMERIS


NA Ζήσετε και να ευτυχισετε παιδιά της "Ήρας και του Αρη" 
*Υ.Γ φιλος,διευθυντής πολυεθνικης που υπηρετησε 
χρόνια στο Ιράν μου είχε πει ότι οι Ιρανοί θεωρούν τους εαυτούς τους ότι ήλθαν στη γη απο τον Άρη και ότι είναι παιδιά της Ήρας! ! 


No comments:

Post a Comment

wibiya widget