Thursday, July 11, 2019

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.Ο Αθανάσιος της "μπόϊγκ "και ερευνητής ξενων πανεπιστημίων ξεσπά ..ελληνικώς

Από τυχαια ελληνικη πινακιδα

11 Ιουλίου, Πέμπτη. Πενηντολόγιο, απο βορρά μεριά, Θεσσαλονίκη, τσιμπιτά . ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

Σκέψεις του ποδαριού, με τυχόν γραμματικά & συντακτικά, αλλά...κάποια ουσία.

Αν θές καλά κείμενα στην τρίχα, αποτάσου, ..στους ντεμέκ πανεπιστημιακούς...για φανφάρες και ..ανουσία.
Τα πτυχία μου τα παρκάρησα, γιατί είναι μαλακία. Χρησιμοποιώ  μόνο, μυαλό, μπόλικη σκέψη και ζω με τους συνεργάτες μου, μαζί με αυτά και  λίγη συγκριτική , πατριδογνωσία.

1. Ελληνα  άνθρωπε, Ελληνα Πολίτη. Δεν έχεις ουτε επιλογή, ουτε εχεις ελευθερία.

2. Την ιδέα οτι τα έχεις,.., έχεις.

3. Οι ιδιοκτήτες αυτού του Κρατους, οι μέτοχοι της ιδιωτικής εταιρείας που λεγεται ενωμένη Ευρώπη, θέλουν να έχεις, ΤΙΠΟΤΑ.

4. Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της εταιρείας, δεν ειναι τα ευρωπαικα κρατη, αλλα τα μεγάλα πλούσια επιχειρηματικά συμφέροντα, που ελέγχουν τα πράγματα και παιρνουν όλες τις σημαντικές αποφάσεις.

5. Οι πραγματικοί μέτοχοι, είναι, το Βατικανό, οι Βασιλείς, και οι έμποροι-τραπεζίτες-τοκογλύφοι, της εμπορικής εταιρείας, «πόλη του Λονδίνου’.

6. Ξέχασε τους πολιτικούς. Οι πολιτικοί θέλουν να σου δώσουν την ιδέα ότι έχεις την ελευθερία επιλογής. Δεν έχεις καμια επιλογή, όπως δεν έχεις και καμία ελευθερία.

7. Εχεις να διαλέξεις,  ένα απο όλα,..ένα απο τα ίδια, τα  κακά. Ολα τα σκατά, είναι, πάντα, σκατά.

8. Έχεις  ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. Ανήκεις, σε αυτούς.

9. Οι μέτοχοι κατέχουν τα πάντα. Ολα ειναι ιδιοκτησία τους.

10. Είναι ιδιοκτήτες όλων των σημαντικών γαιών, κατέχουν και ελέγχουν ολες τις εταιρείες

11.  Από καιρό αγόρασαν και πλήρωσαν για την κυβέρνησή σου , τη βουλή σου, τα κρατικά ιδρύματά σου , τις αίθουσες των πόλεών σου.

12. Εχουν τους δικαστές σου, στις κωλοτσέπες τους, κατέχουν όλες τις μεγάλες εταιρείες των μέσων ενημέρωσης, και ετσι μπορουν και να ελέγχουν ακριβώς όλα τα νέα και τις πληροφορίες που θελουνε να ακούσεις, εσυ.

13. Σε εχουν πιάσει απο τα αρχιδια και τα κρατάνε, διπλοκλειδωμένα. Πετάξαν το κλειδί που ανοίγει την κλειδαριά τους.

14. Ξοδεύουν δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για να ασκούν πιέσεις, για να πάρουν αυτό που θέλουν, απο σένα.

15. Ολοι οι Ελληνες, ξέρουμε, τι θέλουν να πάρουνε απο , εσένα.

16. Θέλουν ολο και  περισσότερα για τους εαυτούς τους… και ολο πιο λιγότερα για όλους τους άλλους, ολο πιο λιγότερα να υπάρχουνε, για σένα.

17. Αυτό που δεν θέλουν ειναι να υπάρχει ένας Ελληνικός πληθυσμός, Ελλήνων πολιτών, καλά πληροφορημένος.

16. Δεν θελουν καλά μορφωμένους ανθρώπους ικανούς για κριτική σκέψη. Δεν θελουν ενημερους πολιτες.

18. Αυτος ειναι ένας λόγος που η εκπαίδευση βρωμάει. Και αυτός είναι ο ίδιος λόγος, που  ποτέ μα  ποτέ,..,  ποτέ των ποτών, ..η εκπαίδευση θα φτιαχτεί.

19. Ποτέ η εκπαίδευση, δεν πρόκειται να γίνει καλύτερη, μην το ψάχνεις. Να είσαι ευχαριστημένος με αυτό που έχεις.

20. Δεν το θέλουν, αυτό, είναι ενάντια στο ενδιαφέρον τους.

21. Δεν θέλουν οι άνθρωποι να είναι έξυπνοι ωστε να σκεφτούν πόσο ασχημα την πατήσαν από ένα σύστημα που τους  έριξε στη θάλασσα, 30 χρόνια πριν,

22. Θέλουν υπάκουους εργάτες.

23. Θελουν οι άνθρωποι να είναι αρκετα έξυπνοι ωστε να λειτουργουν τα μηχανήματα και αρκετα ωστε να κάνουν τις δουλειες του γραφειου, μηχανικά.

24. Θελουν ανθρωπους που ν αμοίβονται  αρκετά λιγο  οσο –οσο να την βγαζουν και πολιτες που  να δέχονται παθητικά όλες αυτές τις ολοένα και πιο φορτωμενες εργασίες.

25. Με χαμηλότερες αμοιβές, μεγαλύτερες ώρες απασχόλησης, και με  μειωμένα οφέλη.

26. Θελουν τέλος των υπερωριών, θελουν να εξαφάνισουν την σύνταξη, η οποια ετσι & αλλιως εξαφανίζεται σε μερικές μέρες,  μετα που την παίρνεις .

27. Οι μετοχοι της ιδιωτικης εταιρειας ΕΕ, εχουν βαλει στο ματι και  τα χρήματα της Κοινωνικής Ασφάλισης, σου.

28. Θέλουν και τα χρήματα συνταξής  σου. Θελουν τα λεφτα της συνταξεως σου,  πίσω.

29. Έτσι, θα μπορούν να παιξουν  τα λεφτα της συνταξης σου, με  τους εγκληματίες φίλους τους στα χρηματηστηρια και στις διεθνεις αγορες.

30. Αργα η γρηγορα, θα σου τα παρουν ολα.


31. Θα γινει ετσι, γιατι κατέχουν οικονομικα, εχουν υποθηκευψη,  αυτό το γαμημένο μέρος που λεγεται, Ελλαδα.

32. Είναι μια μεγάλη λέσχη. Και εσύ, δεν είναι μέσα σε αυτό.το παιχνιδι της λεσχης.

33. Εσυ και εγώ, δεν είμαστε μεσα στο μεγάλο κλαμπ. Δεν ειμαστε μέλη.

34. Είναι το ίδιο μεγάλο κλαμπ, που χρησιμοποιούν για να σε χτυπάνε  κατακέφαλα όλη την ημέρα, όταν σου λένε, τι να πιστέψεις, τι να σκεφτείς και τι να αγοράσεις.

35. Τα πόδια του τραπεζιού που κρατούσε το κράτος, έσπασαν. Ο λαός, είναι εξαντλημένος

36. Το πόδια του τραπεζιού, έχουν σπάσει. Το τραπέζι, έγειρε απο το βάρος του λαού που είναι επάνω του.

37. Το λαός είναι εξαντλημένος να κάνει παιχνίδι. Δεν μπορεί να παίξει μπάλα, το παιχνίδι, είναι στο τέλος του.

38. Και, ....κανείς δεν φαίνεται να παρατηρεί. Κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται, ελάχιστοι.

39. Ούτε ο καλός, ειλικρινά σκληρά εργαζόμενος, που φοράει μπλε γιακά, άσπρο γιακά, η..οτι άλλο χρώμα γιακά πουκάμισο φοράει. Δεν έχει πλέον σημασία τι χρώμα πουκάμισο, η ο γιακάς που φοράει ο κάθε Ελληνας πολίτης.

40. Οι άνθρωποι, οι Ελληνες Πολίτες, συνεχίζουν να ταίζουνε τις πλούσιες  εταιρείες και τα υποχείρια κόμματά τους, σαν κορόιδα χωρίς να τους καίγεται καρφί, όπως και εκείνοι  δεν χαλάνε τον ύπνο τους για τα , το κοροιδο, ...για σένα , που τους καλοταίζεις σαν μαλάκας.

41. Χέζονται για σένα. Δεν σε νοιάζονται καθόλου και ούτε θα χαλάσουνε ποτέ, την ζαχαρένια τους, για σένα

42. Ποτέ των ..ποτών ...δεν θα τους καεί καρφί για σένα, αλλά εσύ , πάντα θα τους προσκυνάς.

43. Εσυ πάντα χρειάζεσαι, αφεντικό  να προσκυνάς,  όταν έχεις κόκκαλο να γλύφεις, θεσούλα να παρκάρεις την κορμάρα σου,... και έχεις και σανό να μασουλάς.

44. Τα αφεντικά σου, ξέρουν, είναι γνωστή πραγματικότητα, ότι εσύ, σαν  άνθρωπος, κατά πολύ μεγάλη  πιθανότατα,... θα παραμείνεις  εσκεμμένα να γαμιέσαι από το  μεγάλο κόκκινο, ...το μικρό λευκό,... η το μη σηκωμένο μπλε πουλί, ... που έχει καθήσει μέσα στον  κώλο σου  βαθιά,.... όλα τα που πουλιά μαζί,  που σου τον μπαίνουνε καθημερινά , ..την κάθε μέρα και την κάθε νύχτα που περνά.

45. Οι ΜΕΤΟΧΟΙ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ σου  γνωρίζουν την αλήθεια,  οτι...η ελεύθερη Ελλάδα, η...Μακεδονία, και ο...  Ελληνισμός, είναι το χάπι που οσο το παίρνει ο  Ελληνας,..τόσο θα συνεχίζει να κοιμάται με ανοιχτά τα μάτια,.., καταμεσήμερο, και τόσο ,...θα συνεχίζει μονο να μιλάει και μόνο να  πιστευει, οτι καποτε,... θα υπάρξει,...θα γίνει απο μονο του, ....το θαύμα.

46. Οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ-Μέτοχοι της Ελλαδας και τα κομματά τους, ξέρουν πολυ καλά, οτι σε τελική ανάλυση, οι άνθρωποι, οι Ελληνες πιθανότατα θα παραμείνουν στο να γαυγίζουν μονο, γιατι  φοβουνται και τον ίσκιο τους.

47. Θα συνεχίζουν να βογγάνε και παραλληλα Θα συνεχίσουν να δέχονται.... το μεγάλο, το κόκκινο, το λευκό και το μπλε πουλί, ... ολα τα πουλιά μαζι που τους εχουν χωθεί βαθια μεσα στο κώλο τους και που συνεχίζουν να τους χώνονται , 24 ώρες, 7 μέρες την βδομάδα.

48. Ξέρουν οτι οι Ελληνες αποβλακωμένοι ονειροβάτες, δεν θα δεχτούν την πραγματικότητα που ζουν, για να την αλλάξουν.
Α.Τ.Ταιηλορ

49. Ξέρουν οτι  Ελληνες  θελουν μονο να ονειρεύονται ελεύθερη Ελλάδα, Ελληνισμό, και Μακεδονία , αλλα και ξέρουν οτι οι Ελληνες ,...πάντα θα περιμένουν τον κάποιος άλλο, να κάνει κάτι για τους ίδιους.

50. Οι Ελληνες το 2019,  δεν σκοπεύουν να  κάνουν οι ίδιοι, ...ένας-ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί το ίδιο,... αυτό που χρειάζεται να κάνουν για αυτούς και  για την Ελλάδα.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget