Monday, February 25, 2019

Προεδρική Φρουρά: Ο πατέρας του νεκρού Εύζωνα στο Σύνταγμα VIDEO

Προεδρική Φρουρά: Ο πατέρας του νεκρού Εύζωνα σήμερα στο Σύνταγμα – Ρίγη συγκίνησης για τον πατέρα που αγκάλιασε με την παρουσία του όλους τους Εύζωνες

Μεσίστια κυμματίζει σήμερα η ελληνική σημαία στον ιστό της Προεδρικής Φρουράς, εκεί από όπου ξεκίνησαν οι Εύζωνες για την καθιερωμένη επίσημη αλλαγή της Κυριακής.

Μόνο που αυτή η αλλαγή ήταν η πρώτη μετά την απώλεια του εύζωνα Σπύρου Θωμά που σκόρπισε πόνο σε όλη την Ελλάδα.

Σε αυτή την πρώτη αλλαγή βρήκε το κουράγιο να είναι παρών ο πατέρας του, Χρήστος Θωμάς, τιμώντας με την παρουσία του την φρουρά που τόσο αγάπησε ο νεκρός του γιος.
Η περήφανη και συνάμα τραγική φιγούρα του πατέρα δίπλα στους εύζωνες, αποτυπώθηκε από τον φωτογράφο της Προεδρικής Φρουράς Παντελή Ξυστρό σήμερα το πρωί.
Ο πατέρας του Εύζωνα Σπύρου Θωμά, ξεκίνησε μαζί με το άγημα της Κυριακής από το στρατόπεδο της προεδρικής Φρουράς και ακολούθησε την πορεία τους μέχρι την αλλαγή στο Σύνταγμα.
Την επίσημη αλλαγή της Κυριακής, την οποία ο γιός του είχε την τιμή να ζήσει λίγες ημέρες πριν κλείσει οριστικά τα μάτια του.
Ο υπερήφανος αυτός πατέρας, άκουσε σήμερα τους Εύζωνες που “έσπασαν” πιο δυνατά στον ευζωνικό βηματισμό της παράταξης, δηλαδή χτύπησαν ακόμα πιο δυνατά τα τσαρούχια τους στο οδόστρωμα για να τους ακούσουν ως συνήθως οι νεκροί μας ήρωες και μαζί τους και ο Σπύρος.

Ιδιαίτερα ήταν και οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην Προεδρική Φρουρα, στο στρατόπεδο, όταν στο τέλος της παράταξης ακούστηκε: «Η σημερινή παράταξη είναι αφιερωμένη στον Εύζωνα Θωμά Σπυρίδωνα ! Αθάνατος !»»



No comments:

Post a Comment

wibiya widget