Wednesday, September 28, 2016

Χ.Α.:Τι έγιναν τα θαλασσοδάνεια Μπόμπολα ,Ψυχάρη,Καλογρίτσα; video

Σφοδρή επίθεση Χρυσής Αυγής στους επόπτες τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια σε Μπόμπολα, Καλογρίτσα και κόμματα – ΒΙΝΤΕΟ

ilkas-epitropi__thumbnail.jpg
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην εξεταστική επιτροπή αποκάλυψε τον ύποπτο ρόλο του εποπτικού μηχανισμού της Τράπεζας της Ελλάδος στα παράνομα δάνεια
Η εκπρόσωπος της εποπτικής αρχής Παπαγιαννίδου δεν έδωσε καμία απολύτως απάντηση στα καίρια ερωτήματα του Ηλία Κασιδιάρη.
Ο βουλευτής μας δήλωσε πως οι επόπτες τραπεζίτες φέρουν ακέραιες ποινικές ευθύνες για όλα τα κακουργήματα που σχετίζονται με την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος και το χάρισμα εκατοντάδων εκατομμυρίων στους νταβατζήδες και στις πολιτικές συμμορίες.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

6 comments:

  1. Καλα τα λέει ο Ηλίας αλλα ποιος τον ακουει..ολα τα κόμματα είναι βολεμενα και περνάνε μια χαρά με λεφτά του δημοσιου. Ακομη και το ΚΚΕ περνάει μια χαρά. Το βολεύει η σημερινή κατάσταση. Θέλει τους λαθρομετανάστες γιατι αποτελούν ανεξάντλητη πηγή ψηφοφόρων. Όσο πιο πολλοί λαθρομετανάστες έρχονται τόσο το καλύτερο για το ΚΚΕ που ενδιαφέρεται μόνο για την επανάσταση του προλεταριάτου και τίποτε άλλο! Ας μην υπάρχουν έθνη τόσο το καλύτερο σου λέει. Αρκεί οι ουρες των ανέργων
    να μεγαλώνουν κι εμείς να παίρνουμε τους μισθούς, τα δάνεια και τα εκατόμυρια για να περνάμε καλά. Ολα τα αλλα αφήστε τα στους άλλους. Εξάλλου εμεις βγαίνουμε στην ΕΡΤ και στα ιδιωτικά κανάλια. Μόνο η χρυσή αυγή να είναι στην άκρη να μην βγαίνει στην τηλεοραςη και εμείς τα βρίσκουμε μια χαρά με τους άλλους! Εμείς είμαστε νόμιμοι, ανήκουμε στα κόμματα του συνταγματικού τόξου! Μας βολεύει η κατάσταση! Γίνανε κατεστημένο! Μας αρκεί!

    ReplyDelete
  2. Αν ο Κασιδιάρης πάρει ποτέ απαντήσεις στις ερωτήσεις του απο τους τραπεζίτες να μου γράψετε...οι εποπτικές υπηρεσίες είναι μόνο για τα ...μάτια. Οι μεγαλοεκδότες, οι καναλάρχες, οι τραπεζίτες και οι πολιτικοι είναι όλοι τους μαφιόζοι με κοινούς στόχους και σκοπούς : τον ατομικό πλουτισμό, την καταλήστευση του δημοσίου χρήματος και το βόλεμα των ημέτερων. Ολα γινονται με πλήρη κάλυψη των εισαγγελικών υπηρεσιών αφού και αυτοί είναι φιλικά προσκείμενοι και διορίζονται απο τους πολιτικούς. Έτσι η ληστεία εκτελείται με πλήρη νομική και πολιτικη κάλυψη!

    ReplyDelete
  3. Ο μόνος που βγάζει επάξια τα λεφτά που παίρνει μεςα σ ´ αυτό το χαμαιτυπείο που λέγεται Βουλή είναι ο Κασιδιάρης. Ολοι οι αλλοι σπάνε πλάκα και κοροϊδεύουν τον κοσμάκη.

    ReplyDelete
  4. Αλίμονο μας αν περιμένουμε να σωθούμε από τον Κασιδιάρη. .

    ReplyDelete
  5. μηπως ο Κασιδιάρης έκλεψε απο κανέναν και δεν το μάθαμε ακόμη; Ζημειωςε κανέναν συμπολίτη του ή μήπως έκλεψε το κρατος; Βεβαίως όχι! Γι αυτό δεν τον συμπαθείτε; Ναι, ναι, προτιματε όλους τους άλλους εκτός απ τον Κασιδιάρη κι ας ειναι κλέφτες και απατεώνες! Γιατι ετςι σας έχουν μάθει να παπαγαλίζετε, να σκεφτεςτε Και να συμπεριφέρεστε! Άκριτα και αβουλα! Είστε και σεις ένα απο τα αθώα θύματα της συστηματικής πλύσης εγκεφάλου των αςτικων κομμάτων και της κρατικής τηλεόρασης που φοβούνται τον ίσκιο τους και αρνούνται το αυταπόδεικτο. Ο κομματικός φανατισμός κατέστρεψε την Ελλάδα γιατι διάβρωσε τον πολίτη, του αφαιρεσε την κρίση και αυτοκριτική και τον μετέτρεψε σε άβουλο πρόβατο και ανδρείκελο, έρμαιο των κομματικών συμφερόντων για την διατήρηση και προστασία της άρχουςας τάξης και των άνομων συμφεροντων της.

    ReplyDelete
  6. Περίμενε να σωθείς απο τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα, τον γ. Παπανδρέου, τον Σαμάρα, και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κακομοίρη!!

    ReplyDelete

wibiya widget