Monday, March 26, 2012

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ «Να μας δώσετε τον Παναθηναϊκό»


 

Ο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παίρνουν πρωτοβουλίες και ζήτησαν να τους δοθούν οι μετοχές τού Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ καλούν τους υπόλοιπους μετόχους είτε να βοηθήσουν, είτε να παραδώσουν κι αυτοί τις μετοχές τους. 

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση των παλαιμάχων παικτών του ΠΑΟ αναφέρει τα εξής:

« Η οριακή κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά στην ιστορία του, μας αναγκάζει να πάρουμε κάποιες πρωτοβουλίες σε μια προσπάθεια να μην κατρακυλήσει άλλο η αγαπημένη μας ομάδα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διοικητικό και οικονομικό τέλμα. Οι  μέτοχοι της ομάδας  με τη στάση τους δείχνουν ότι λύση πολύ δύσκολα θα βρεθεί με την παρούσα σύνθεση. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και ο κόσμος τού Παναθηναϊκού έχει κρίση για να τις αποδώσει.

Η απόδοση των ευθυνών όμως δεν λύνει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού και το μόνο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή είναι να ρίξει και άλλο νερό στον μύλο του διχασμού που συνεχίζει να τρώει τα σωθικά τής αγαπημένης μας ομάδας. Εμείς, οι παλαίμαχοι τού Παναθηναϊκού, πήραμε απόφαση να πάρουμε μια πρωτοβουλία για να διαφοροποιηθεί αυτή η κατάσταση τέλματος που επικρατεί και που οδηγεί με βεβαιότητα στην ολική καταστροφή. Η εποχή Βαρδινογιάννη για τον Παναθηναϊκό έχει τελειώσει, με τα θετικά και τα αρνητικά της. Η ιστορία θα κρίνει τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟ για τις πράξεις του. Αρχίζουμε από αυτόν, γιατί έχει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια τονίσει ότι παραχωρεί τις μετοχές του. Αφού λύση δεν βρίσκεται και  συνεχώς με κάποιον τρόπο παρουσιάζεται ένα αδιέξοδο στην ολοκλήρωση της κίνησης αυτής, είτε με δικές του ευθύνες είτε με κάποιων άλλων, τον καλούμε από τη στιγμή που δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με την ομάδα, όπως λέει ο ίδιος, να παραδώσει τις μετοχές του στο σύλλογό μας για να μην συνεχίσει να αποτελεί η παρουσία του ούτε βάρος για την ίδια την ομάδα, ούτε  άλλοθι για όσους θέλουν να βοηθήσουν και δεν το κάνουν όσο είναι παρών. Ο νόμιμος τρόπος της παραχώρησης των μετοχών θα βρεθεί, εάν υπάργχει πραγματικά η διάθεση να αποχωρήσει».
ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ του48ώρου




ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 στα ΝΕΑτων Αθηνών.
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2012 17:48

No comments:

Post a Comment

wibiya widget