Monday, March 12, 2012

ΦΙΡΜΕΣ και ΦΙΡΜΕΣ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ



Ο Σάκης Ζαφειρόπουλος αποτελει αναμφισβήτητα  η πλέον δραστήρια μορφή του σύγχρονου Ελληνισμού της Μελβούρνης. Έχει διατελέσει δήμαρχος,πρόεδρος της Ελληνικής εβδομάδος είναι σήμερα διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού 31 και της ΅"Φροντίδας" και μάλλον θα τον αδικήσουμε αν θελήσουμε να αναφέρουμε όλα του τα αξιώματα..
Εκείνο όμως που φαίνεται να απολαμβάνει περισσοτερο είναι τα πανέμορφα και καλά παιδιά του ,όπως κι εσεις βλέπτε στη φωτογραφία μας...Περισσότερα για τον κ. Ζαφειρόπουλο σε συνέντευξη που θα έχουμε μαζί του προσεχώς
 
 Καίτη ,Δημήτρης,Νίκη,¨Ελενα.. Επωνυμα δεν λέμε γιατί αν δεν τους γνωρίζετε δεν ανήκετε στον ...πλανήτη μας!!

Αν ζειτε στη Μελβούρνη,ο νεαρός Νίκος Καραδήμας σίγουρα σε κάποια στιγμή θα σας έχει  ΄κανει να τραγουδήσετε ,να πείτε  ΌΠΑ να χορέψετε..  Είναι ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής μουσικών προγραμμάτων στο Ράδιο Ελλάς που  όλοι περιμένουν ν α ακούσουν και να μερακλωθούν.. Στα μεράκια του ,υποκλίνεται και ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδρυτης των πλεκτηρίων ΚΤΕΝΑ κ.Τάσος Τσαπραηλίδης,ο οποίος μετα χαράς έτρεξε να φωτογραφηθεί μαζί του..


Κι εδώ οι μεγαλύτερες φίρμες του παρόντος και του μέλλοντος.Ο Κώστας Παπάς με τη θεία του  Μαρία , πού αλλού.. στο εστιατόριο που μιλούν πλέον όλοι γι αυτό το" Παπα Ντίνος" 523 Bell street Preston. ;Hδη ο νεαρός, ανακοίνωσε στο διάσημο σέφ παππού του,ότι σύντομα θα αναλάβει αυτός τις κουτάλες και σίγουρα θα μαγεύει όλα τα λαρύγγια με τις νοστιμιές του.. Τυχαίο; ..Δε νομίζω!!


No comments:

Post a Comment

wibiya widget