Wednesday, September 29, 2010

Ο ΙΝΔΙΑΝΑ ΤΖΩΟΥΝΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤIΚΑ ΣΤΗΝ EFHMERIS

Ο Ελληνοαυστραλος ερευνητης μας ειπε:
ΠΟΛΛΑ   ΨΕΜΜΑΤΑ  ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ
Σήμερα δοθηκε η τελικη άδεια και συγκροτειται
10μελης κρατικη Επιτροπή για να επιβλέπει

Ο Ελληνοαυστραλος ερευνητης που αναζητα το θησαυρο του Αλη Πασσα στα χωρια Θεόπετρα και Βασιλικη Τρικάλων,σε τηλεφωνικη επικοινωνία που ειχαμε μαζι του πριν λιγη ωρα μας ανεφερε πως απ εδω και στο εξης θα μιλα αποκλειστικα προς την εφημερίδα μας "επειδη οι άλλοι λένε πολλα ψέμματα",σχετικα με τις ερευνες του.
Ανακοίνωσε ακόμα πως σήμερα (29-9-2010) εγκριθηκε η τελικη άδεια (μετα απο άλλες 10 άδειες που εχει παερει για τις ανασκαφες) και συγκροτειται εκ μερους των κρατικων αρχων,(υπουργεια,Εφορια,στρατος κλπ.)10μελης επιτροπη η οποία θα επιτηρει το όλο έργο..
Ο ερευνητης είναι σιγουρος για τις κινήσεις του και ετοιμαζεται για την πρωτη φάση όπου με γεωτρυπανα και κάμερες θα εντοπισει αρχικα το χωρο του Θησαυρού,για να περάσει στη συνέχεια στις ανασκαφες..
-Γραφονται πολλα που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικότητα δήλωσε ο Αυστραλος επιστημονας και ιδιαιτερα για το βάθος και την ποσότητα του θησαυρου..
-Επισης μου τηλεφωνησαν σημερα απο το CNN,και άλλα μεσα ενημερωσης να δωσω συνέντευξη αλλα τους ειπα ότι δεν ειναι στιγμη τωρα για συνεντευξεις ειναι ωρα για δραση και εχουμε πολυ δουλεια μπροστα μας.."

-Εχω όλη την τεχνολογια που χρειαζεται γιαυτο το έργο,μιας και ειμαι γνωστης του όλου θέματος και δεν ερευνω με μηχανήματα του εμποριου και σε λιγο θα τα αποδειξω όλα αυτα..

Εν κατακλειδι όλα ειναι πλεον έτοιμα για το μεγάλο εγχείρημα και απο την πλευρα μας θα σας κρατουμε ενημερους με ότι συμβαίνει.
 Δ.Π

1 comment:

wibiya widget