Wednesday, June 5, 2019

Αυστραλία. Τον άφησαν ελεύθερο με εγγύηση και Θέρισο 4 άτομα!

Ένας άνδρας που είχε αποφυλακιστεί με εγγύηση, είναι σύμφωνα με τις αρχές υπεύθυνος για την πολύνεκρη επίθεση στο Ντάργουιν.
Greek
By
Stergos Kastelloriou

5 JUN 2019 - 11:39 AM  UPDATED YESTERDAY 5:38 PM
Ένας 45χρονος, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με εγγύηση τον Ιανουάριο, εκτίοντας ποινή φυλάκισης ενός χρόνου, φέρεται ως υπεύθυνος για την ένοπλη επίθεση, έξω από μικρό ξενοδοχείο στο κέντρο του Ντάργουιν, χθες το απόγευμα.
Ο άνδρας που ήταν γνωστός στις αρχές για την δράση του με συμμορίες μοτοσικλετιστών, φέρεται να σκότωσε τέσσερις άνδρες, ενώ τραυμάτισε και μία γυναίκα, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Στην ένοπλη επίθεση, η οποία έχει ξεκαθαριστεί πως δεν αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια, ο φερόμενος ως δράστης χρησιμοποίησε όπλο το οποίο είχε παρανόμως στην κατοχή του και είχε κλέψει το 1997.


We have seen a terrible act of violence take place in Darwin this evening. We know four people have lost their lives and there are a number of other casualties.
I have been in contact with Chief Minister Gunner and understand this is not an act of terrorism and a person has been taken into custody. My thoughts are with Territorians and the tight-knit community in Darwin.

208 people are talking about this
Σύμφωνα με τον αρχηγό της Αστυνομίας στην Βόρεια Επικράτεια Reece Kershaw, ο 45χρονος αναζητούσε έναν άνδρα που φέρει το όνομα Alex, χωρίς να διευκρινίζονται περισσότερα.
Το ίδιο υποστηρίζουν και αυτόπτες μάρτυρες, καθώς ο φερόμενος δράστης φώναζε το όνομα αυτό, ενώ πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο στο ξενοδοχείο.
Η ταυτότητα των θυμάτων δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Αύτη ήταν η τρίτη πολύνεκρη ένοπλη επίθεση στην χώρα μετά την εισαγωγή νέων αυστηρότερων νόμων για την κατοχή όπλων, τους οποίους εισήγαγε η κυβέρνηση Τζων Χάουαρντ, μετά το μακελειό στην Τασμανία που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 35 ανθρώπων.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget