Wednesday, November 3, 2010

Εκλογες Θεσσαλίας..



ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΛΕΑΣ:
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ..ΚΙΝΑ ΚΑΙ
ΣΤΗΝ ..ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ
ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΙΛΑΕΙ


Το Χρηστο Καλλεα τον γνωρισα καλα στην ...Κινα,στην Αλβανια και τωρα τελευταια στα Τρίκαλα.
Αν και τα καλυτερα λόγια γι αυτον τα άκουσα στην Αθηνα απο επιχειρηματία ,που εντελως τυχαια μπηκα στο μαγαζι της να αγορασω ενα επωνυμο πουκάμισο,και όταν ειπα ότι ειμαι πο τρικαλα,τα παρατησε όλα για να μου πει:
Εισαι απο τα Τρικαλα του Χρηστου Καλλεα;Κανονιστε να τον εκλεξετε σύμβουλο στην περιφερεια που ειναι υποψηφιος με τον Απόστολο Παπατόλια και τη Λώρεν Κασσοπούλου γιατι το αξιζει.
Δεν ήταν Τρικαλινη η επιχειρηματίας. Απ ότι μου ε΄ξηγησε ήταν μια παλια μαθητριά του .. τοτε που ο Χρηστος διδασκε μόδα στην Αθηνα και τα παράτησε για να ρθει Τρικαλα!
Σας μπερδευω,αλλα κιεγω εχω τόσα πολλα να πω για το Χρηστο Καλλεα που δεν ξερω απο που ν αρχισω.
Σιγουρα,οι περισσοτεροι που διαβαζετε αυτες τις γραμμες ,γνωριζετε τον Καλλεα καλυτερα απο μενα.και πιθανον να με κακολογησετε ότι τον αδικω..
Ναι δεν τον ξερω καλα,γιατι στην Αυστραλια που εζησα αρκετα χρόνια δυσκολα να μιλας για κατ αυτου Τρικαλινους ,έστω κιαν ξερεις όλους τους Τρικαλινους της .Μελβουρνης!!!!
Γνωρισα λοιπον τον πρόεδρο των Τρικαλινων εμπόρων στην Καντονα της κινας, όταν στην περυσινη έκθεση ειχα την τυχη να μενουμε στο ίδιο ξενοδοχειο και για μια ολοκληρη σχεδον εβδομαδα ειμαστε συνεχεια μαζι..Μαζι πηγαιναμε στην εκθεση,μαζι γυριζαμε μαζι τρωγαμε στα Κινεζικα εστιατόρια που η διευθυντρια του εκει γραφειου μου διάλεγε για εμας..
Πρωί μεσημερι βραδυ, ο Χρηστος μιλουσε για τα τρίκαλα..Ότι καλο έβλεπε ,αμεσως έλεγε πως αυτο πρεπει να το φερουμε και στα Τρικαλα..πρωτη φορα ειδα άνθρωπο να μιλαει τοσο πολυ και με τοσο πάθος για την πατριδα του..
Α,ναι ξεχασα να σας πω ότι λιγο νωριτερα τον ειχα συναντησει και στα Τιρανα της Αλβανίας ,μαζι με μια ομαδα εκλεκτων Τρικαλινων επιχειρηματιων,(Λιαγκας,Φαλτακας, Τσινας,Καραγιάννης, Βαρδουλης,Κουρομπλης,Λέρας, Νικολας,και άλλους..
) που επισκεπτονταν την ετησια εμπορικη έθεση της Αλβανίας..
Απο τη συναντηση αυτη θυμαμαι,την αγωνια του Χρηστου να φωτογραφησω μια σκεπαστη Λαικη Αγορά στα Τιραννα -μου έστειλε με ταξι να παρω φωτογραφίες,(μιας και ειχα ψηφιακη φωτογαφικη μηχανη) για να μεταφερει στο Δημο τις φωτογραφιες και να ζητησει να γινει κατι παρόμοιο και στα Τρικαλα..
Νομιζω πως περισσότερα δεν χρειαζονται να πω ,για να σας πεισω να ψηφισετε και να βάλετε σταυρό στο Χρηστο Καλλεα στις εκλογες της
7ης Νοεμβριου..
Ειναι ο μονος σταυρος που θα έβαζα αν ειχα ψηφο στα Τρικαλα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
dpapagewrgiou@in.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget