Friday, December 16, 2011

"Δοσίλογος των Γερμανων ο πατέρας της Νανάς Μούσχουρη"




"..Δοσίλογος Νομάρχης Αρκαδίας ήταν στην κατοχή ο πατέρας της Νάνας Μούσχουρη τον οποίο και εκτέλεσαν οι ΕΛΑΣ ίτες.".!!! Ταδε έφη στο "νυχτερινό ραδιοκοινοβούλιο"του Σκάι το γνωστό για τους Έλληνες ξενύχτες "ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ" που κατευθύνει ο Κωστας Λαβίθης (έκανε παλιότερα και στην Αυστραλία) ο σεβαστός προς το ακροατήριο ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ  (17-12-11) .Ο Απείθαρχος που φαίνεται να γνωρίζει πολλάείπε αυτά αναφερόμενος στα όσα η Νανά δήλωσε σε Γερμανική εφημερίδα για τα "δανεικά και αγύριστα.".(!!!!) των Ελλήνων http://efhmeris.blogspot.com/2011/12/stargr.html απο τη ΓΕρμανία που έχει προκαλεσει την οργή των Ελλήνων..
Η εκπομπή του ΚΛ αρχιζει  μεσάνυχτα (09:00 πμ ωρα Μελβούρνης) και τελειωνει στις 05 το πρωί (14:00 ωρα Αν.Αυστραλίας) και συχνά ακούγονται απόψεις και θέματα που δεν τα βρίσκετε πουθενά αλλού... Ακουστε το παραπάνω βίντεο και πειτε Καλημερα στην Ευρωβουλευτίνα της ΝΔ και στην "πρέσβειρα καλής θελήσεως τν Ελλήνων.."

5 comments:

  1. Καλά πάτε καλά... Ο πατέρας της Μούσχουρη ήταν ο Κωνσταντίνος Μούσχουρης μηχανικός κινηματογράφου. Αρχικά δούλεψε ως μηχανικός σε κινηματογράφο στα Χανιά όπου και γεννήθηκε η Νάνα. Μετέπειτα ήρθαν στην Αθήνα όπου δούλεψε στον κινηματογράφο Πρωτέα στο Κουκάκι. Έμεναν μάλιστα οικογενειακώς σε ένα σπιτάκι δίπλα στον κινηματογράφο την περίοδο της κατοχής. Πέθανε το 1989. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια.

    ReplyDelete
  2. Χρ. ΞαγοράρηςDecember 21, 2011 at 1:16 AM

    Και γιατί ρε αρχηγέ δεν υπογράφεις ονομαστικά την αντίρρησή σου για το θέμα;;;

    Φοβάσαι κάτι ή αυτά που λες είναι ευφάνταστα παραμυθάκια;;;

    ReplyDelete
  3. Στ. ΑνδρέουDecember 21, 2011 at 4:15 AM

    Μήπως τον μπερδεύει με τον πατέρα της Αλίκης τον Γιάννη Βουγιουκλάκη από τη Μάνη που τον καιρό εκείνο ήταν Νομάρχης Αρκαδίας και σφαγιάσθηκε άγρια από τους αντάρτες.

    ReplyDelete
  4. Στη χθεσινή(29-12-11) εκπομπή ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ μιλωντας ο "απείθαρχος" δεν ξεκαθάρισε την εικόνα με τον πατέρα της γνωστης αοιδού,αφήνοντας ερωτηματικά για τα όσα λέτε όλοι εσεις στις εδω απαντήσεις σας.Για Ολοκληρη η συζήτηση,κάνετε κλίκ εδω
    http://efhmeris.blogspot.com/2011/12/blog-post_7831.html

    ReplyDelete
  5. To Video αυτο του Μητσιάρα που εμεις ανεβάσαμε έχει κάνει πάταγο στο Youtube kaiπλησιάζει τις 9000 παρουσιάσεις ενω τα σχόλια είναι πέντε σελίδες..Για να το δείτε κανετε κλικ εδώ ή στο σημα της Υουτυβ στην παραπάνω εικόνα μας..
    http://www.youtube.com/watch?v=kvfEQEfGqXw&context=C33bd2e8ADOEgsToPDskJyhaeOkW6961bd81Au90g0

    ReplyDelete

wibiya widget