Saturday, December 24, 2011

Της ημέρας.. 25-12-11 Xρόνια πολλά πατριωτες..




Από ευχες καλά πάμε..Αλλά απο οργάνωση για το πως θα αντιμετωπίσουμε μια μπόρα σαν την χθεσινη στην Κοζάνη και την Εγνατία οδό http://efhmeris.blogspot.com/2011/12/22-12-11.html ,λίγα πράγματα. Μαλλον με τέτοιο κράτος "μπάχαλο" πάλι καλά που δεν είχαμε και θύματα..
                                                           ***
Όλοι μιλούν για κρίση στην Ελλάδα και όλα δειχνουν ότι η κρίση ειναι πολυ χειρότερη απο αυτή που βλέπουμε..Και η εκκλησία,αντι χρονιάρες μερες ,να ανοίξει τα παγκάρια,και  τα αμπάρια και να οργανωσει κάτι δυνατό, κρύβεται πίσω απο τα αδηφάγα και λαίμαργα Σούπερ Μάρκετ,και ζητά πάλι απο το ...κοπάδι (ποίμνιο) να ξηλωθεί για να  βηθήσουν τους υποφέροντες..Μιλω για την κίνηση Σκάι,παπάδων Σούπερ Μάρκετς να στριμώξουν το λαό για να κάνουν καλό τζιρο  οι μπακάληδες,αφου λενε στη μαζα μαζί με τα ψωνια σας πάρετε και κάτι για τους φτωχούς και αφήστε το σε ειδικό σημείο όπου θα το παραλάβει για να το μοιράσει ο ιερός κλήρος.. Δε θελω να γίνω κακός αλλα όσο σκέπτομαι τον έρανο Ντόρας  Αρχιεπισκοπης ,όπου αγόρασαν κατι σάπιες κότες για να στείλουν στο Λίβανο ,τσιμπησαν αρκετά εκατομμύρια αλλα δεν έφτασε ουτε φτερουγα στους δυστυχείς δεν πρόκειται να σεβαστω κανένα μεγαλόσχημο κλέφτη...συγνώμη μακαριότατο θέλω να πω..
                                                                     ***
Στη Μελβούρνη άκουσα αρκετους σήμερα να λένε ότι δεν ξερω τί θα φτασει στους  άπορους και πεινασμένους..αλλα οι καντηλανάφτες ,και όλοι οι φίλοι των σεβασμιοτάτων που θα κάνουν τη παραλαβή,σίγουρα θα ..φανε καλά ..Θα γεμισουν πρώτ ατα δικά τους αμπάρια και μετα κατι θα δωσουν και στο..ποίμνιο..
                                                                    ***

Ακουμε ότι οι Έλληνες της Αμερικής μελετουν  τρόπους να βοηθήσουν τους Έλληνες  να ξεπεράσουν την κρίση και να μην υποχρεωθουν να μεταναστεύσουν..
Τί κανουμε εμεις ; Τους λέμε, ΕΛΑΤΕ σαν τουρίστες και μετα θα πάτε σε Ελληνικά σχολεία πληρωνοντας 1000 το μήνα για να εξασφαλισετε φοιτητική βίζα ..!!
                                                                     ***
Νομίζω το καλυτερο ειναι Αμερικανοί..Αυστραλοί...Καναδοί ..Εγγλέζοι να εργασθουν για να προωθήσουν  το ΣΤΡΑΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ που έχουν στις χωρες τους και στην Ελλάδα ωστε όλοι οι άποροι να έχουν καθε βράδυ κατι να φάνε  και κάπου να κουρνιάσουν..
                                                                    ***
Και καλά είναι οποιαδ΄ποτε κίνηση να μη τεθει υπο την αιγίδα κανενός Μολυβιάτη γιατι ,στο τέλος ούτε στυλό δεν θα βρίσκουμε ..Θυμάστε τους πυρόπληκτους;;
                                                                     ***
Αλλά Χρονιάρες μέρες ας ακούσουμε το "κάθαρμα" που δεν του άρεσε να ταλαιπωρειται ο  Εφραίμ και ζητά έλεος (κιόχι σπορέλαιος)...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ...
κιαν βαρεθήκατε τα 'Μπορινγκ" κάλαντα έχουμε και τα Κυπριακά http://efhmeris.blogspot.com/2011/12/blog-post_4054.html  που μιλουν για ΗΛΙΟΥ γέννηση,για Απόλλωνα,Αθηνα...και όχι για ...κρίνο!!!
Θα τελειώσω με μια ευχή που ΄δωσε ραδιοφωνικά ένας πρόξενος στη Μελβούρνη σα σήμερα απο το ραδιόφωνο.. ¨οτι και να πιστευετε σας ευχομαι χρόνια πολλά αυτες τις ημερες και να γλεντήσετε όσο μπορείτε...

ΑΝΤιπόδης- Μελβούρνη..
25-12-11

No comments:

Post a Comment

wibiya widget