Thursday, December 22, 2011

EYXEΣ ΔΗΜ.ΔΟΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012




Μήνυμα Υφυπουργού Εξωτερικών
 κ. Δημήτρη Δόλλη για τις εορτές
 των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Αγαπητοί Φιλέλληνες, απανταχού της γης, 


Για άλλη μια χρονιά οι εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρουν σε όλους μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με αγαπημένα μας πρόσωπα, να ανταλλάξουμε ευχές, να κάνουμε απολογισμούς για τη χρονιά που φεύγει και προγραμματισμούς για τη χρονιά που έρχεται.
Οι άγιες ημέρες που θα διέλθουμε , είναι και ημέρες περισυλλογής για την πορεία του Ελληνισμού, της υπερηφάνειας του και της πολιτιστικής κληρονομιάς του, μέσα στο χρόνο και παρά τις δύσκολες συγκυρίες που περνά η μητέρα πατρίδα.
Οι Έλληνες της υφηλίου αναπόσπαστο κομμάτι του έθνους μας και εμπροσθοφυλακές διαπολιτισμικού διαλόγου και διεθνικής συνεργασίας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης πρέπει να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Την αισιοδοξία αυτή , σήμερα περισσότερο από άλλες φορές , την έχουμε ανάγκη και πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε σαν ελπιδοφόρο όπλο ενάντια σε κακόβουλες αποφάσεις και καταστάσεις που θέλουν να μειώσουν το ηθικό του λαού μας , μέσα και έξω από τα ιστορικά και γεωγραφικά σύνορα της γλυκιάς μας πατρίδας.
Η Γέννηση ου Χριστού μας, αλλά και ο ερχομός της νέας χρονιάς 2012, με τις επιθυμίες μας να ζητούν ολοκλήρωση για ένα καλλίτερο αύριο, είναι το μεγάλο μήνυμα και χαρμόσυνο άγγελμα για μια πατρίδα άξια του ονόματος και της ιστορίας της.
Διαβεβαιώνοντάς σας, για άλλη μια φορά, ότι η Ελληνική Κυβέρνηση και εγώ ο ίδιος προσωπικά βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας, εύχομαι σε όλους σας υγεία και κάθε προσωπική, οικογενειακή και συλλογική επιτυχία για τη νέα χρονιά.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget