Sunday, December 25, 2011

Και ξαφνικά.."άσπρισε¨Η Μελβούρνη 25-12-11. Γιορτη Κιτσάρα

Και ξαφνικά ενω και οι τελευταίες προβλέψεις της  μετεωρολογικής Υπηρεσίας  γυρω στις 12 το μεσημέρι έδειχναν ολοκάθαρο ουρανό και καθόλου βροχές..γύρω στις 3 με 4 το απόγευμα έγινε το ...Ελα να δεις..
.... χαλάζι χοντρό σαν κορόμηλο και σαν καρύδι έπεφτε με θόρυβο σε τζαμια και σανίδια και προκαλούσε φόβο και αγωνία για το τί θα γίνουν φυτά..λουλούδια αυτοκίνητα...
Δειτε το χαλάζι στη Βεράντα του Γιωργου  Κεραμά..
Μόνο οι συμπεθέρες  δεν φανηκαν να  ταράζονται  και πηραμε μισ χαρούμενη  φωτογρσφία .

Και τα κέηκ που έκανε  η Κλεονίκη Κεραμά ,η οποία ετοιμάζεται για τις ΗΠΑ για να πάει να συναντήσει τον Ομπάμα μετα τη συναντηση στην Αυστραλία με  την πρωθυπουργό κ.Γκίλλερ,μας ζήτησε να τα βάλουμε στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ,για να τα δει η νονάτης Αλία Παπαγεωργίου  στις Βρυξλελλες.Καλό ταξίδι Κλείω και δωσε ένα καλο.. μάθημα στο μίστερ Ομπάμα πως να κυβερνάει τον κόσμο καλύτερα...

Φυσικά εκτος  οικίας ανησυχούσαν για τα αυτοκίνητάτους οι  ιδιοκτητες και βγηκαν να δουν τυχών απώλειες σε παμπρίζ κ.α.  
           
Ο ΚΙΤΣΙΑΡΑΣ γιορταζε χτες
Και τα αδερφια του Στέλα- που ήρθε πρόσφατα απο Ελλαδα- - και Στέλιος ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΑς  'έχουν πολλα να πουν.

Τσιμπούσι...ΣΥΜΠΕΘΈΡΩΝ ,Ελένης Κτενά,Ανθούλας Χριστοφή και Σταυρούλας Οικονομοπούλου στη γιορτή του Χρήστου Μπαμπατζιά ..του Πετρελαιά..  

Νεοφερμενος και ο Νικος Μανιάτης(κέντρο) χαιρεται την παρεα με τον εξάδελφό του Παναγιώτη Ζαγούδη και τους παλιους φίλους του..


_ Τί το ενδιαφέρον στα βραχιόλια που κατασκευάζει η Άντζελα Δήμου; Μα η δεκάρα προφανώς

No comments:

Post a Comment

wibiya widget