Friday, December 23, 2011

TΡΙΚΑΛΙΝΟΙ: ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ 2012

"Kαλές χαρούμενες Γιορτές καλές διακοπές και σας περιμενουμε στο ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ 31-12-11 στο Τρικαλινό σπίτι.." λέει ο πρωην πρόεδρος των Τρικαλινων και τωρα υπευθυνος της Τρικαλινής αιθουσας στο Ωκλυ Γιωργος Βλάχος,που φόρεσε ήδη το σκουφάκι του και τον βλέπουμε εδω με τον κ Νταούλα..
Τα φαγητά στο Τρικαλινό σπίτι  με την επίβλεψη και επιμέλεια του Γιωργου θυμίζουν Τρίκαλα και μάλλιστα παραδοσιακές γευσεις..
Το ψητό με τις πατάτες και η πεντανόστιμη σαλάτα μου θύμισαν το ΝΟΥΣΙΑ ,τον παλιό καλο καιρό στα Τρίκαλα και τον Έλατο του Μήτσιου Τσότρα..

Το χαρούμενο ζευγάρι απο το Φωτεινό Τρικάλων ευχεται στους απανταχου συμπατριώτες του και σε ολόκληρο τον Ελληνισμό καλές ιορτές και το 2012 να απαλλαγουν όλοι απο τα βάσανα που έφεραν τρώικες και άλλοι. 

Μια ολόκληρη σελίδα αφιέρωσε και πάλι ο Αυστραλιανός τύπος στον πλέον μερακλή κουρέ α μου ,τον Φωτη ή Φρανκ όπως γράφει η 'ταμπέλα"του κουρείου του στο Χ'αι και Σεππαρέσιον στρήτ Νόρθκοτ..
Ο Φωτης Αποστολόπουλος εύχεται με την ευκαιρία αυτή Καλές  Διακοπές ,καλές γιορτες να εχουν οι απανταχου Έλληνες και το 2012 να ξημερωσει καλύτερο για όλο τον πλανήτη..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget