Thursday, December 22, 2011

Αυστραλία:Χριστουγεννα με Ελληνικά προιόντα


Μερικά από τα πολλά ελληνικά προϊόντα που εισάγονται στην Αυστραλία
Μερικά από τα πολλά ελληνικά προϊόντα που εισάγονται στην Αυστραλία
22 Dec 2011
Φέτος τα Χριστούγεννα, για τους λόγους που είναι γνωστοί σε όλους μας, επιμένουμε ελληνικά και επιλέγουμε τα εκλεκτά τρόφιμα και ποτά που παράγουν η Ελλάδα και η Κύπρος και πωλούνται εδώ στην Αυστραλία.
 Η αγγλική έκδοση του «Νέου Κόσμου», το περασμένο Σάββατο, δημοσίευσε ειδικό αφιέρωμα με θέμα τα ελληνικά προϊόντα που διατίθενται στην Αυστραλία, ενώ -και από την ελληνική της έκδοση- η εφημερίδα μας με σειρά δημοσιευμάτων -και στη σημερινή έκδοση- προωθούμε τα ελληνικά προϊόντα.
Όπως επισημαίνει και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, Γιάννης Πανταζόπουλος, το σύνθημα όλων μας τα φετινά Χριστούγεννα είναι «να επιμείνουμε ελληνικά».
Δηλαδή, είτε για το γιορτινό τραπέζι μας, είτε για δώρα, να επιλέξουμε  ελληνικά προϊόντα. Είναι εξαιρετικά και έτσι στηρίζουμε και την Ελλάδα.
«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει... Η Ελλάδα δεν είναι παρά ένα συλλογικό σπίτι και ένα από τα... πιο όμορφα του κόσμου» λέει γνωστή Ελληνίδα της Αμερικής, όπου και εκεί ξεκίνησε εκστρατεία προώθησης ελληνικών προϊόντων.
 Η Ελλάδα έχει πολλά να προσφέρει και τα ελληνικά προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας.
«Σήμερα», δήλωσε στο «Νέο Κόσμο» συμπάροικος επιχειρηματίας, «ο βιασμός της εικόνας της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο, λόγω της οικονομικής κρίσης, έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο να σκεφτεί σοβαρά για το τι ακριβώς πήγε στραβά στη χώρα μας. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να δουλέψουμε, να τα επιδιορθώσουμε όλα για το καλό της Ελλάδας και των μελλοντικών γενεών. Για το συλλογικό καλό και όχι γι' αυτό του άμεσου κύκλου μας... Και η εκστρατεία Buy Greek αποτελεί μια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση».

ΠΗΓΗ ¨: Ν.ΚΟΣΜΟΣ
(Απο ΦΒ.Σωτήρης Χατζημανώλης)

No comments:

Post a Comment

wibiya widget