Sunday, December 18, 2011

Oλοι έκλαψαν την Ανδριανα ..κατάρες για το κτήνος


Η άτυχη Ανδριάνα 


Το τελευταίο αντίο είπαν την Κυριακή συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί στην Ανδριάνα Γαρδικιώτη. Η κηδεία της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έγινε το πρωί στις 11 στο Περιβόλι Κέρκυρας από όπου και καταγόταν. Ολόκληρο το χωριό «έχει βυθιστεί» σε πένθος και ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Με λυγμούς και κλάματα η μητέρα, ο πατέρας και τα αδέρφια της Ανδριάνας την αποχαιρέτησαν ενώ στα αναφιλητά τους υπήρχε ένα τεράστιο «γιατί».

Ήταν το τελευταίο παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Είχε ακόμη δυο αδερφές και έναν αδερφό. Οι γονείς της, άνθρωποι του μεροκάματου,  οι οποίοι εργάζονταν ως ξενοδοχοϋπάλληλοι προσπαθούσαν να τα βγάλουν εις πέρας.

Από την πρώτη στιγμή που πέρασε στο ΤΕΙ Καστοριάς η Ανδριάνα έψαξε να βρει μια δουλειά ώστε να μην επιβαρύνει με τα έξοδά της τους γονείς της.

Εργάστηκε ως σερβιτόρα, ως παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι και τελευταία χόρευε σε clubs.

«Ήταν ένα κοριτσάκι έξω καρδιά που ήθελε να ζήσει» θα πουν φίλοι της, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έγινε. Πώς, δηλαδή ο άνθρωπος, που όπως έλεγε, την αγαπούσε, τη σκότωσε.

Ήθελε να γίνει παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών και γι’ αυτό συνεργαζόταν με εκπομπές τέτοιου είδους. Πέρυσι είχε παρουσιάσει στους τηλεθεατές το καρναβάλι της Καστοριάς με επιτυχία. Τα όνειρά της. όμως, κόπηκαν βίαια την περασμένη Παρασκευή από τα χέρια του Στάθη Ευσταθίου.

Ο 35χρονος δράστης ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, αναμένεται να οδηγηθεί τα επόμενα 24ωρα στον Εισαγγελέα. Εν τω μεταξύ, όπως μεταδίδει το oladeka.blogspot, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σωρό της Ανδριάνας, κατέληξε και σε ένα ακόμη φρικιαστικό συμπέρασμα: Το ανθρωπόμορφο κτήνος, αφού τη βασάνισε και την κατακρεούργησε με κατσαβίδι και μαχαίρι, στο τέλος ασέλγησε στο άψυχο κορμί του κοριτσιού, πριν την ρίξει στα παγωμένα νερά της λίμνης όπου και βρέθηκε ώρες αργότερα από τους αστυνομικούς.

Πρωτο ΘΕΜΑ: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=166146

No comments:

Post a Comment

wibiya widget