Friday, December 23, 2011

Telegraph:ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Τόλμησε να μιλήσει για δημοψήφισμα 

Στη δική του ξεχωριστή λίστα για τη χρονιά που φεύγει συμπεριέλαβε τον Γ. Παπανδρέου, η Telegraph. Δείτε τι γράφει για το πρόσωπό του (Pics)


Καθώς το 2011 βαίνει προς το τέλος του, η Telegraph δημοσιεύει τη δική της λίστα με τους ήρωες και τους...κακοποιούς, Ηeroes and Villains, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ανάμεσα στους ήρωες συγκαταλέγεται και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εμφανίζεται, τρίτος κατά σειρά. Στην εν λόγω φωτογραφία ο Γ. Παπανδρέου εμφανίζεται να ανάβει ένα κερί ενώ από κάτω η λεζάντα γράφει: "Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχασε τη δουλειά του λόγω της κρίσης χρέους, αλλά πριν από αυτό έκανε μία καθοριστική κίνηση ώθησης της δημοκρατίας.


 
Και η εφημερίδα συνεχίζει λέγοντας πως "Αντιμέτωπος με αυξανόμενη πίεση να αποδεχθεί αυτό που πολλοί χαρακτήριζαν ως δρακόντεια μέτρα λιτότητας, εκείνος είπε: οκ, αλλά μόνο αν περάσουν από δημοψήφισμα".
Παράλληλα, η εφημερίδα σχολιάζει πως ο Γ. Παπανδρέου παραμένει ένας από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες, που ρίσκαρε να αφήσει τους Έλληνες να αποφασίσουν για το μέλλον τους όσον αφορά το ευρώ.
"Και μπορεί το δημοψήφισμα να μην πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς η Ε.Ε. επέβαλε τεχνοκρατική κυβέρνηση, ωστόσο η δήλωσή του παραμένει", καταλήγει.




Στους ήρωες της Telegraph εκτός από τον Γ. Παπανδρέου, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι αγορές ομολόγων και η Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ στη μαύρη λίστα συγκαταλέγονται οι Τζέιμς Μέρντοχ, αλλά και το ζεύγος Μερκοζί.



0€ για μια vintage βραδιά στο Gagarin με Τζένη Βάνου, Δάκη και Τέρη Χρυσό
Αγόρασέ το
DealiNgr
Ημερολόγιο 2012 με τις δικές σου φωτογραφίες ΜΟΝΟ με 12€!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget