Thursday, December 15, 2011

Εικόνες του απλού λαου και αναπάντεχες στη Μελβουρνη..Ο Νικολας πηρε αυτοκίνητο.. Γιαγια βλέπει σε βιντεο στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ την εγγονή της κ.α

O Nίκος Μανιάτης μόλις έφτασε απο τη Γλυφάδα στο Ώκλυ στην περιοχή που  γεννηθηκε αλλα και άφησε  μικρός  για α εγκατασταθεί με τους γονείς του  στην Ελλάδα. Τωρα που η κρίση χτύπησε την πατρίδα ο Νικόλας όπως και πολλοί  άλλοι γύρισαν στην Αυστραλία . Και πριν ακόμα του φύγει το Τζετ λάγκ ο Νικ αγόρασε το πρωτο του αυτοκίνητο..Καλωσόρισες Νικόλα και καλή διαβίωση..

Η γιαγιά Τούλα βλέπει και καμαρωνει την εγγονήτης  Βασιλική Ζαγούδη, να παιζει το σχοινάκι με τον παππού της  ενω  το ίδιο χαρούμενοι ειναι και και ο αδελφός της Βασιλικής κααι η μητέρα της Γιαννούλα.
Δείτε τι βλέπουν γιαγιαγιά κόρη και εγγόνια εδω
 http://efhmeris.blogspot.com/2011/11/o-video.html

Το φίλο τους Μανούσο Πωλέντα(κέντρο) που ήρθε απο την Κρήτη τίμησαν ο Ηρακλής(αριστερά) και η Ελένη Καραγκούνη με δεξίωση που έδωσαν στο σπ'ιτι  τους .¨ηταν μια υπέροχη βραδιά και ο Μανούσος τους κάλεσε όλους να πανε στην Κρήτη και ιδιαίτερα το Δ.Παπαγεωργίου που όπως είπε σε περιμένω 10 χρόνια.. Πάντα τέτια παιδιά..

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος ,εγγονός του Ηρακλή και της Ελένης  βρηκε την ευκαιρία  να παρουσιάσει και τις αθλητικέ ς του προτιμήσεις..

Ο Γιωργος Γκότσης απο το Σύδνευ με τη δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη κ.λυμπέρη σε μια αναμνηστική φωτογραφία στην αιθουσα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ  στη Μελβούρνη ..

Κρισοφερμένος 
Κ
Η Γιάνα Ζαγούδη σερβίρει με ικανοποίηση το υπέροχο φαγητό που ετοίμασε ο σύζυγός της Παναγιώτης  -(κινέζικο..)

Αγαπη και Σάλωνα δύο απο τα πιο παλια εστιατόρια  του Ρίτσμοντ όπως τα φωτογραφίσαμε προχτές








No comments:

Post a Comment

wibiya widget