Sunday, December 18, 2011

Στου Ντίνου την Ταβέρνα ,φαγε πιες και γλέντα..

Xρουμενα και λαμπερά τα  πρόσωπα των φίλων της Ελληνοαιγυπτιακής πατριάς  πέρασαν μια χαρούμενη βραδυά απόψε  στην ταβέρνα ΝΤΙΝΟΣ 524 Μπέλ στρήτ,Πρέστον

Τα χαμόγελα πλάταιναν περισσότερο όταν στη φωτογραφία κλήθηκαν και κάθησαν ο σέφ του Ντίνου Ρέστωραντ ,Ντίνος Παππάς.με την κόρη του και ιδιοκτητρια Μαρία Παππά.. πραγματι όλοι τους χάρηκαν το υπέροχο αυτό βράδυ..

"Τα παιδιά τα παιδιά τα φιλαράκια τα καλά"ο γνωστός Μέρντοκ των Ελληνων,πρωην εκδότης της Αθλητικής Ηχους Μελβούρνης Δημήτρης Μπακατσούλας με το πάντα χαμογελαστό παιδί΅,πατριωτάκη του και και συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου  ΝΤΙΝΟΣ,Μαρία Παππά δειχνουν τη χαράτους για την εκ νέου συνάντησ'η τους ,πού αλλού;στου ...Μπαρμπαντίνου..


Στη συνοικία των Τρικαλινων επόμενο ήταν να συναντήσουμε και την παρέα των Τρικαλινών φίλων, Θανάση Χατζή,ιδιοκτητη  κτηρίου στο Ω΄κλυ και τον Νίκο Βαλομάντρη εργοστασιάαρχη πλαστικών στο Ώκλυ..Συνοδεύονταν φυσικά απο τις συζύγους τους..

Κρισοφερμένος  με τεράστιες γνώσεις στην Ιαπωνική αγορά ψαρεύει τη Μελβουρνώτικη αγορά με σκοπό να παραμένει  για μπίζνες στην Αυστραλία...
Τα πατριωτάκια απο τη Λάρισσα τα λένε στη Βανίλλα ..Ο Αντώνης Πάσχος ειναι δραστήριο μέλος της Ελ.Κοινότητας  και επιπέον έχει και θετικέ ς απόψε για πολλά προβλήματα..


No comments:

Post a Comment

wibiya widget