Tuesday, December 20, 2011

H "μεταλαβιά"βλαπτει ταπαιδιά






Την άποψη αυτή εκφράζει γνωστός Έλληνας γιατρός στη Μελβούρνη,ο οποίος ,προς το παρόν δεν θέλει να αναφέρουμε το όνομά του..
Ο γιατρός δεν μιλά για αρρωστιες του στόματος που μπορουν να μεταδοθούν απο άτομα μεγαλύτερα προς τα μικρά παιδιά και τα βρέφη ,και για τις οποίες πολλα έχουν γραφεί  κατά καιρους ,αλλα η εκκλησία αρνειται ότι η απλή κοινωνία μπορει να μεταδωσει κάποια ασθένεια,επειδή,το αλκοόλ που περιέχει το κρασί σκοτώνει τα μικρόβια.
Την άποψη αυτή ότι, το αλκοόλ σκοτωνει τα μικρόβια, υποστηρίζει ο γιατρός σε βιβλίο που ετοιμάζει για να πεί κάτι πιο συγκλονιστικό..:
'Η μεταλαβιά, λογω του αλκοόλ που περιέχει,σκοτωνει τα κύταρα του εγκεφάλου,και μπορει να προκαλέσει ανεπανώρθωτες βλάβες σε βρέφη και σε μικρά παιδιά..ακόμα και μια μικρή ποσότητα.."
   Κι αν λάβουμε υπόψιν ότι οι ορθόδοξοι μεταλαμβάνουν βρέφη σε ηλικία λιγότερο απο 40 μέρες ,οι γονείς πρέπει να σκεφτούνε σοβαρά την υγεία του παιδιού τους πριν το οδηγήσου να πάρει τη...θεία κοινωνία. 

7 comments:

  1. Έλεος!!! Ανόητες κουβέντες από αστείους ανθρώπους. Ας μας αναφέρει ο γιατρός έστω και μια περίπτωση που το παιδί - βρέφος έπαθε ανήκεστο βλάβη λόγω του οινοπνεύματος που περιέχει η θεία κοινωνία. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο Ελληνισμός στηρίζεται στις παραδόσεις του που προκύπτουν, εκτός των άλλων και από τη θρησκευτική του παράδοση. Αν κάποιος δεν πιστεύει, δεν είναι ανάγκη να λέει και ανοησίες γι' αυτό που δεν πιστεύει, χωρίς να σκέφτεται τη σημασία των λεγομένων του για όλους τους υπολοίπους που στηρίζονται σε θρησκεία και οικογένεια, έχοντας την πατρίδα τους τόσο μακριά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το οτι πιστευεις δεν σου δινει το δικαιωμα να είσαι ξερολας. Αρνειστε να εμπιστευτειτε την επιστήμη, την αλήθεια, επειδή σας τυφλωνουν τα ψεματα περί ανωτερων δυναμεων μεσα στα οποια σας μεγαλωσαν οι γονεις σας

      Delete
  2. μεγαλύτερη ανοησία από αυτή που αναφέρει το άρθρο δεν έχω ακούσει...και ισχυρίζεται ότι την έχει πει και γιατρός. καλά ρε δεν ντρέπεστε...?????
    ...κι εγώ λέω ότι ο ρυθμός καταστροφής των εγκεφαλικών κυττάρων στα νεογνά σε σχέση με την δημιουργία νέων είναι 1/100.000. ας με αμφισβητήσει τώρα ο γιατρός σας.

    ReplyDelete
  3. Κύριε ημών Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς × 40 φορές.

    ReplyDelete
  4. Dυστυχώς,ο Χριστός και η παναγία δεν μιλούν Ελληνικά και μη τους ταλαιπωρείται...
    Το σωστό όπως θα το έλεγαν οι πρόγονοί μας είναι..είναι : "Φοίβε υιέ θεού και Αθηνά παρθένε..σωσον ημάς.."

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Διώκτες των Χριστιανών!!! Δεν αντέχετε το σταυρό, τη Θεία Κοινωνία, τίποτα!!! Κομπογιαννητες που βγάλατε ένα πανεπιστήμιο κ νομισατε ότι τετραγωνισατε το κύκλο!!! Εμείς φταίμε!! Γατί είμαστε ημιμαθείς! Κι εσείς ημιμαθείς ψάχνετε!

    ReplyDelete

wibiya widget