Tuesday, June 12, 2012

Τέλος ο Ομπράντοβιτς μετά από 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό


Συντάκτης:
  • AlphaTV News Team
  • 12/06/2012 18:30
Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας μπάσκετ του ΠαναΠθηναϊκού μετά από 13 χρόνια αποτελεί ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός που οδήγησε τους «πράσινους» στην κατάκτηση 11 Πρωταθλημάτων Ελλάδος, 7 Κυπέλλων Ελλάδος και 5 Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, έκανε πράξη τις σκέψεις, που είχε εκφράσει αρκετές φορές φέτος για τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα. Στη σημερινή αποχαιρετιστήρια κοινή ανακοίνωση-δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Ζοτς θέτει θέμα σεβασμού στην απόφασή του.
Στην κοινή ανακοίνωση των δύο πλευρών που εξέδωσε η διοίκηση του «τριφυλλιού», αναφέρεται:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά από 13 χρόνια λαμπρής συνύπαρξης. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον «κόουτς» για την άψογη, μεστή και ουσιώδη συνεργασία που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ μας, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από τους τίτλους που κατέκτησε η ομάδα μας». Καταλήγει δε αναφέροντας: «Αισθανόμαστε τον Ομπράντοβιτς σαν μέλος της οικογένειας μας και νιώθουμε πως στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν. Για αυτό δεν του λέμε αντίο, αλλά "εις το επανιδείν φίλε"».Ο Σέρβος προπονητής στη δήλωσή του αφού ευχαριστεί την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον κόσμο, τους παίκτες, αλλά και τον βοηθό του Δημήτρη Ιτούδη, αναφέρει: «Οι αρχές που έχω από την οικογένειά μου, πάντα μου υπενθυμίζουν, ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σέβεσαι τους ανθρώπους, αν θέλεις να σε σεβαστούν και αυτοί. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να τονίσω αυτή τη στιγμή. Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία κατέστησε δυνατό με όλες της τις δυνάμεις, να είμαστε όλοι μαζί όλα αυτά τα χρόνια». Καταλήγει δε αναφέροντας: «Αυτή τη στιγμή πήρα μια πολύ -μα πάρα πολύ- δύσκολη απόφαση για μένα, πως η συνεργασία όλων αυτών των ετών τελείωσε. Πιστεύω πως ότι συμβαίνει σε μια οικογένεια, πρέπει να μένει μέσα σε αυτή. Γιατί όπως λέει και ο σοφός Ελληνικός λαός "Τα εν οίκω, μη εν δήμω". Αναμφίβολα θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτή μου η απόφαση είναι η καλύτερη δυνατή για όλους».

Το «δις εξαμαρτείν» έφερε την ήττα (2-1) από την Τσεχία
Η εθνική μας ομάδα όπως με την Πολωνία έτσι και με την Τσεχία μπήκε νωχελικά στο γήπεδο και το πλήρωσε γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget