Saturday, April 27, 2019

"..Βαγδάτη έγινε απόψε η Γλυφάδα" στον Άγιο Τρύφωνα. Πυροσβεστική έσβησε τις φωτιές


Νωρίτερα από την 12η έγινε απόψε η "Ανάσταση " στον Άγιο Τρύφωνα της Γλυφαδας και εν μέσω πολλών ισχυρών βαρελότων που είχαν ένταση. .. βομβων.
Το αποκορύφωμα ήταν η οι τεράστιες φλόγες που ξέσπασαν στη γωνία Κ. Αθάνατου και Γεννηματά στη γωνία που βρίσκεται και η εκκλησία του Άγιου Τρύφωνα στην Άνω Γλυφάδα. Ήταν 12 παρα 6 όταν είδαμε τις φλόγες και είδαμε τον κόσμο να φεύγει με τρόμο και με αναμμενες λαμπάδες από τον ιερό ναό όπου δεχόταν. ..επίθεση.
-Τι συμβαινει παιδιά ,ρωτώ 5-6 νεαρούς που βρίσκονταν κάπου 150 μέτρα μακριά από τον Άρη Τρύφωνα .
-Βαγδατη..δε βλεπετε; μας εφεραν το ..."άγιο" φως από το Ισραήλ ...να αγιασουμε..! Και μαζί με το φως έφεραν και το άγιο κλίμα της περιοχής τους δήλωσε ο 20χρονος περίπου της παρέας ..


Οι εικόνα δείχνει άλλους να πάνε και άλλους να φεύγουν. .


Αποπνικτικη η ατμόσφαιρα. αλλά όπως μας είπε μια γειτόνισσα που μας δάνεισε το "αγιο φως.".. στην ...Ανάσταση του κυρίου με τις φλόγες διπλα τους μόνο οι άνδρες φωναζαν και διαμαρτύρονταν  για το άγιο φως και άλλα πολλά..οι γυναίκες δεν μιλούσαν.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ- EFHMERIS,,από τη χρονιά που το νεαρό αγόρι ,γιος του Ιερέα ,έχασε τη ζωή του από βαρελωτο έχει ζητήσει από την ηγεσία της εκκλησίας να καταργηθεί η μετά μεσονυκτίου λειτουργία η οποία μόνο δεινά προκαλεί,τρόμο   και αναστάτωση Μετά  τα 2 λεπτά της παράστασης των ιερέων "με το Δευτε λάβετε φως και το Χριστος Ανεστη.."όλοι τρέχουν να πάνε για μαγειρίτσα και μένουν μόνο οι παπάδες και οι ψάλτες νακουνε τις.. βόμβες μέχρι στις 2 τα χαράματα (όπως αυτή τη στιγμή που ακούγονται σειρά εκρήξεων. .)
Δ.Π..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget