Tuesday, April 9, 2019

Τζουμάκας κατά ΚΙΝΑΛ: Ομάδα Ταλιμπάν που θέλουν να σώσουν το τομάρι τους


Σφοδρή επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής εξαπέλυσε μέσω του News 24/7 ο Στέφανος Τζουμάκας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε επειδή παρέστη στην εκδήλωση της Προοδευτικής Συμμαχίας στο Γαλάτσι.
Είναι μια ομάδα ταλιμπάν που θέλουν να σώσουν το τομάρι τους και περιμένουν να μπουν στη επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, είπε ο κ. Τζουμάκας συμπληρώνοντας πως κάνουν πόλεμο που μόνο γέλιο προκαλεί.

Αυτή η παράταξη κάνει άγριο πόλεμο εναντίον όλων για να συσπειρώνει. Εξυπηρετεί τα στελέχη που έμειναν εκεί και ντοπάρονται ότι κατέστρεψε το «μαγαζί» τους ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε μεταξύ
άλλων ο κ. Τζουμάκας.

Για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση του Γαλατσίου είπε ότι είναι χρόνια στον προοδευτικό χώρο, του προτάθηκε να λάβει μέρος σε αυτήν την προσπάθεια και δέχθηκε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα κι ότι θα αναλάβει θέση στη νέα γραμματεία της προοδευτικής συμμαχίας.

Για την υπόθεση Novartis είπε ότι δεν γνωρίζει τη δικογραφία αλλά μόνο ότι από τότε που ήταν επικεφαλής του προγράμματος κοινωνικής πολιτικής, «ξέραμε ότι στο φάρμακο γίνεται μεγάλο πάρτι και μάλιστα η Ελλάδα ήταν ένας χώρος προνομιακός για να επιβάλλουν τιμές. Ήμασταν η πρώτη χώρα σε φαρμακευτικές δαπάνες».

No comments:

Post a Comment

wibiya widget