Monday, April 29, 2019

Tο αφιέρωμα του BBC στην ΤΥΡΑΣ και στη φέτα OLYMPUS (βίντεο)


Γεύση από την Ελληνική κτηνοτροφία, τη Θεσσαλία, αλλά και την ΤΥΡΑΣ, έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς φέτας στον Ελληνικό χώρο, είχαν την ευκαιρία να πάρουν οι Βρετανοί τηλεθεατές μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του ΒΒC που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019.

Πρόκειται για το ρεπορτάζ που το Βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι πραγματοποίησε τον περασμένο μήνα στα Τρίκαλα, με δικό του συνεργείο, με αφορμή το BREXIT και τις επιπτώσεις που αυτό θα έχει στην οικονομία της χώρας τους.

Η επίσκεψη των Βρετανών στη θεσσαλική πόλη προέκυψε όταν ο ειδησεογραφικός οργανισμός επέλεξε να πραγματοποιήσει αφιέρωμα σε γνωστή Αγγλική επιχείρηση παραγωγής έτοιμου φαγητού για μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ζητώντας να συμπεριλάβει σε αυτό έναν από τους βασικότερους προμηθευτές της που είναι η ΤΥΡΑΣ.

Στην ΤΥΡΑΣ, μέλος του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε, παράγεται η φέτα OLYMPUS, ιδιαίτερα γνωστή στο εξωτερικό, και ξεχωριστά δημοφιλής στην Μεγάλη Βρετανία.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις 7 και 8 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας, καθώς και σε συνεργαζόμενη κτηνοτροφική μονάδα στον Άγιο Βησσαρίωνα Πύλης. Πλάνα ελήφθησαν και στην περιοχή των Μετεώρων.

Το ρεπορτάζ έκανε ο Alastair Fee με κάμεραμαν τον Pete Doherty. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δελτίο ειδήσεων του BBC παρακολουθούν περισσότεροι από 7 εκ. τηλεθεατές.




No comments:

Post a Comment

wibiya widget