Thursday, June 15, 2017

Στη φάκα επιχειρηματίας με 10 κιλά κοκαΐνη


"Mπλοκο" σε περίπου 20 κιλά (!) κοκαΐνη έβαλαν την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, περίπου 10 κιλά κοκαΐνη βρέθηκαν στην κατοχή του επιχειρηματία Θανάση Καρατζούνη, ο οποίος μάλιστα φέρεται να κατείχε και μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους περίπου 100.000 ευρώ.

Τα υπόλοιπα 10 τα είχε μαζί του ένας φερόμενος ως συνεργός του από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη στη Θήβα και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε τον επιχειρηματία.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ανέφεραν ότι η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επιχειρηματία ξεκίνησε έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία της Δίωξης της Αθήνας και έκαναν λόγο για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών. 

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, εντός της ημέρας αναμένονται κι άλλες συλλήψεις, καθώς τα στελέχη της Δίωξης φέρονται να έχουν εντοπίσει και άλλους εμπλεκομένους στην υπόθεση. 

Για την επιχείρηση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Το προφίλ του επιχειρηματία


Ο Αθανάσιος Καρατζούνης, επονομαζόμενος και Σάκης, είναι πολύ γνωστός στη Θεσσαλία και βεβαίως στα Τρίκαλα, όπου υπήρξε και πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ΠΑΕ. 

Είναι ιδιοκτήτης παρασκευαστηρίου-συσκευαστηρίου ντομάτας έξω από τα Τρίκαλα, ενώ υπήρξε επί μακρόν εμπορικός αντιπρόσωπος μεγάλης καπνοβιομηχανίας. Στο παρελθόν, συγγενικό του πρόσωπο είχε εμπλακεί σε υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων. Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια και ορισμένες από τις πτυχές της ακόμη εκδικάζονται.
Zoogla.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget