Sunday, June 18, 2017

ΜΑΚΕΛΕΙΟ.Ο ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΟΣ ΣΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΑ’ΣΠΑΓΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΑΚΡΗ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ-BIOΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ



Από τον  Γιάννη Κολοζώφ
Ο εργοστασιάρχης Αθανάσιος Καρατζούνης, ο επονομαζόμενος «Σάκης της Θεσσαλίας», που υπήρξε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ΠΑΕ Τρικάλων, τις τελευταίες ώρες είναι έγκλειστος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, κατηγορούμενος μαζί με τέσσερεις άλλους για διακίνηση ποσότητας κοκαΐνης που ξεπερνά τα δέκα κιλά.  Ο Καρατζούνης,  είναι ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου και πιο σύγχρονου παρασκευαστηρίου- συσκευαστηρίου ντομάτας που βρίσκεται στη θέση Λαζαρίνα Καρδίτσας. Στο παρελθόν ο επιχειρηματίας υπήρξε επί μακρόν εμπορικός αντιπρόσωπος μεγάλης καπνοβιομηχανίας. Στο παρελθόν, συγγενικό του πρόσωπο είχε εμπλακεί σε υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων. Πρωτοδίκως τόσο ο επιχειρηματίας όσο και το συγγενικό του πρόσωπο είχαν καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση. Άσκησαν έφεση και στο Εφετείο αθωώθηκαν. Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια και ορισμένες από τις πτυχές της ακόμη εκδικάζονται.
STELIOS-SAKIS1
Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ
Ο Σάκης, διαθέτει εργοστάσιο και στη Ρουμανία ενώ στους συντοπίτες του ηχούν ακόμη στα αυτιά τους τα … άσματα των λαϊκών αοιδών, που τραγούδησαν τη Μεγάλη Δευτέρα στη βάπτιση της κορούλας του. Νονός της νεοφώτιστης ήταν διακεκριμένος δικηγόρος των Τρικάλων ενώ στην δεξίωση που ακολούθησε τραγούδησαν ο Στέλιος Διονυσίου, η Ελεάννα Παπαιωάννου [fame story], όλο δηλαδή το καλλιτεχνικό  σχήμα του «Stage», που από τη λεωφόρο Συγγρού βρέθηκε 500 χλμ μακριά.  Το παραδοσιακό μέρος μάλιστα  ανέλαβε ο πολύ γνωστός δημοτικός τραγουδιστής Κώστας Σαφέτης. Το τραγούδι, ο χορός και η διασκέδαση κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και με τα λουλούδια να πέφτουν σε καφάσια όταν στην πίστα ανέβηκε ο ξακουστός Σάκης. Συνολικά είχαν κληθεί 400 καλεσμένοι, μεταξύ αυτών και τοπικοί πολιτικοί παράγοντες. Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο επιβλητικό Mouzaki Palace Hotel, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν το πλούσιο μενού από χαβιάρι, γαρίδες, ποικιλία εδεσμάτων, γλυκών & άφθονο κρασί.
SAKIS-MPOUZOUKIA2
Ο θείος Σάκης στα μπουζούκια…

ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ
Ο εργοστασιάρχης επέστρεψε μόλις πρόσφατα δριμύτερος στις δημόσιες εμφανίσεις του, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε μαζί με τον γιο του πριν από 20 ημέρες στα Μεγάλα Καλύβια. Το τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε λίγα μέτρα μετά την διάβαση του ΟΣΕ στα Μεγάλα Καλύβια, όπου το πολυτελές όχημα του Τρικαλινού επιχειρηματία, βρέθηκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σε πλάτανο της περιοχής. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά ο ίδιος και ο 19χρονος γιός του και βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ο Σάκης Καρατζούνης, εθεάθη  σε ταβέρνα στα «Μανάβικα» στα Τρίκαλα με στενούς του φίλους και όπως έλεγε, δεν μπορεί να …χωνέψει ότι γύρισε όλο τον πλανήτη χωρίς πρόβλημα και το τροχαίο ατύχημα το υπέστη λίγα μέτρα από το σπίτι του…
MPOYZOUKIA-SAKIS2
ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Η εταιρεία τομάτας του Καρατζούνη είναι μια επιχείρηση που ξεκίνησε τη δράση της το 1999. Ιδρύθηκε ως  ανώνυμη εταιρία με αντικείμενο την επεξεργασία τομάτας και την παραγωγή και τυποποίηση τοματοπολτού 28-30% σε ασηπτικό σάκο. Το 2005 σηματοδοτεί την αφετηρία ενός προγράμματος εκσυγχρονισμού και επέκτασης, με στόχο την ανάπτυξή της και τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων σε ασφαλείς χάρτινες συσκευασίες Combibloc, αλλά και κονσέρβας. Με σταθερά επιχειρηματικά βήματα, αεικίνητο προσανατολισμό και αδιάλειπτη αναπτυξιακή πολιτική, πετυχαίνει την αύξηση της δυναμικότητάς της και την εξασφάλιση και διασφάλιση των προϊόντων της, καθώς προχωράει σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με τεράστιες δυνατότητες στην τυποποίηση και επεξεργασία οπωροκηπευτικών προϊόντων. Κατασκευαστικοί οίκοι της Ευρώπης αναγνωρισμένοι για την τεχνογνωσία τους στην επεξεργασία και τυποποίηση των προϊόντων, όπως είναι οι CFT Rossi&Catelli, Ing. A. Rossi, Fenco, Savi Antonio, Loons, SIG Combibloc, είναι αποκλειστικοί προμηθευτές του μηχανολογικού εξοπλισμού της ΑΤΙ. Την πρώτη ύλη για τα τοματοειδή την προμηθεύεται αποκλειστικά από ομάδες παραγωγών του θεσσαλικού κάμπου.
Η βιομηχανική δυναμικότητα της εταιρίας ανέρχεται σε 1.500.000 κιλά/24 ώρες και με αυστηρά κριτήρια επιλογής της πρώτης ύλης, διοχετεύει στην αγορά προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του πελάτη.
Η εταιρεία, έχει ήδη συνάψει συμφωνίες και συνεργάζεται με χώρες του εξωτερικού για εξαγωγές των προϊόντων της. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Ιαπωνία και το Ντουμπάι.
Παράλληλα, στα πλαίσια της διεύρυνσης των επιχειρηματικών της προσανατολισμών, παράγει μια πλούσια ποικιλία προϊόντων λιανικής, τα οποία προορίζονται για εξαγωγές, αλλά και για διάθεση στην ελληνική αγορά. Προϊόντα δυναμικά με τη σφραγίδα μιας εταιρίας με αυθεντικό όραμα.

1 comment:

  1. Τώρα διαφήμιση κάνετε ή προσπαθείτε να αποκαλύψετε κάτι πού πιθανόν σας προβλημάτιζε αλλά δεν μπορούσατε να το εξηγήσετε ή μήπως σε αυτή τήν χώρα είναι ο μοναδικός πού σε μερικά χρόνια γίνεται ο μεγάλος ?

    ReplyDelete

wibiya widget