Thursday, June 7, 2012

ΣΤΙΓΜΕΣ 2004 ΣΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ. 02 ωρα Μελβούρνης ο αγωνας της ΕΘΝΙΚΗΣ



«Όλη η Βαρσοβία είναι μπλε...» (photos+videos)

«Όλη η Βαρσοβία είναι μπλε...» (photos+videos)
Πολύ θα το θέλαμε οι απανταχου Έλληνες να ξαναζούσαμε εκεινες τις ανεπανάληπτες εποχές του 2004.. Τότε που κάθε μερα και η αδρεναλίνη μας ανέβαινε μέχριπου φτάσαμε στην απογείωση..
Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ παρακολουθει απο κοντά της Βαρσοβίας τα τεκταινόμενα και θα μεταδίδει ότι βρίσκει καλό απο διάφορες πηγές αλλα προπαντός απο δικές μας πηγες και ανταποκρίσεις απο ανθρωπους που βρίσκονται ήδη εκει..
Και είναι πολλοί οι Έλληνες της Αυστραλίας που σχεδίασαν το φετεινο ταξίδι στην πατρίδα με τους αγώνες της Εθνικής μας στηνΠολωνία..
Μια πρώτη καλη εικονα και κλίμα για το τί  γίνεται εκει λίγες ωρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού παίρνουμε απο την ιστοσελίδα ΟΝ SPORTS.GR kai ton aπεσταλμένο της  ΜΝΩΛΗ ΚΑΛΟΥΔΑ.
Έπρεπε να φτάσουν οι Έλληνες φίλαθλοι στη Βαρσοβία για να καταλάβουν οι Πολωνοί ότι αύριο (8/06) ανοίγει η αυλαία του Euro. Ο σύνδεσμος φιλάθλων, «Γαλανόλευκος Φάρος», έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/06) στο fan zone και υποχρέωσε τους περιστατικούς να σταματήσουν για να τους απολαύσουν...
Άρωμα... Ελλάδας μύρισε το μεσημέρι της Πέμπτης στη fan zone που έχει στηθεί στη Βαρσοβία για τις ανάγκες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι Έλληνες φίλαθλοι που ταξίδεψαν μαζί με τον σύνδεσμο φιλάθλων, «Γαλανόλευκος Φάρος», έκαναν ιδιαίτερη αισθητή την παρουσία τους στην κεντρική πλατεία της πόλης και υποχρέωσαν τους περαστικούς να τους απολαύσουν.
Οι Έλληνες, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Σόφια, τραγούδησαν συνθήματα και έβγαλαν αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες με Πολωνούς φιλάθλους. Τις επόμενες ώρες αναμένονται, επίσης, Έλληνες από Βέλγιο, Μόναχο, Ζυρίχη, Αυστραλία, Καναδά ακόμα και από την Ιαπωνία, ενώ στο γήπεδο θα είναι εφοδιασμένοι με τη μεγάλη σημαία που σηκώθηκε στο Ισραήλ, τρία τύμπανα και φυσικά την κορνέτα του Τάσου.


No comments:

Post a Comment

wibiya widget