Sunday, March 17, 2019

Ντροπή.Οριστική διακοπή του αιώνιου ντέρμπι ΠΑΟ - Ολυμπιακός

Ένταση και επεισόδια στις κερκίδες και έξω από το ΟΑΚΑ
Ένταση και επεισόδια στις κερκίδες και έξω από το ΟΑΚΑ  EUROKINISSI SPORTS

Στο 70ό λεπτό ο διαιτητής σφύριξε τη διακοπή της αναμέτρησης λόγω των επεισοδίων. Στην επιθεώρηση του αγωνιστικού χώρου αποφάσισε την οριστική διακοπή του παιχνιδιού. Βαριά καμπάνα έρχεται για τον ΠΑΟ.

Την οριστική διακοπή του ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. αποφάσισε ο Γερμανός διαιτητής, Μάρκο Φριτς, μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν στις κερκίδες και εκτός του σταδίου του ΟΑΚΑ.
Στο 70ό λεπτό ο Φριτς είχε σφυρίξει τη διακοπή της αναμέτρησης:
Στη συνέχεια βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για επιθεώρηση όπου και αποφάσισε την οριστική διακοπή του παιχνιδιού.
Μετά την απόφαση αυτή, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει ακόμα και με -6, πέρα από τους αγώνες που θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών. Σίγουρα με -3 βάσει του άρθρου 15 παράγραφος 4β, αλλά μπορεί να είναι άλλοι τρεις βαθμοί, εφόσον στα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου έχουν σημειωθεί βιαιοπραγίες κατά προσώπων. Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, μόλις ενημερώθηκαν για την οριστική διακοπή.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τι αναφέρει το επίμαχο άρθρο 15 του ΚΑΠ

Υπενθυμίζεται ότι μετά από το γκολ του Ολυμπιακού, έξω από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού ομάδα περίπου 50 ατόμων έριξε αρκετές χειροβομβίδες κρότου – λάμψης. Από την πλευρά της αστυνομίας λόγω έντασης, έγινε χρήση χημικών.
Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο έγινε αποπνικτική, με πολύ κόσμο να μετακινείται από τις θέσεις του έτσι ώστε να αποφύγει τους καπνούς.
Κατά τα επεισόδια η αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές και 8 συλλήψεις. Οι Αρχές έχουν στη διάθεση τους βίντεο από τη στιγμή των επεισοδίων, όπου διακρίνονται αρκετοί εκ των ταραξιών, οι οποίοι σε δύο περιπτώσεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, που σημαίνει ότι είναι πιθανό οι συλλήψεις να αυξηθούν.
Δείτε εικόνες από τα επεισόδια:
Χημικά στο ΟΑΚΑ κατά το ντέρμπι ΠΑΟ - ΟΣΦΠ
Χημικά στο ΟΑΚΑ κατά το ντέρμπι ΠΑΟ - ΟΣΦΠ EUROKINISSI SPORTS
Επεισόδια στο ΠΑΟ - ΟΣΦΠ
Επεισόδια στο ΠΑΟ - ΟΣΦΠ  EUROKINISSI SPORTS
Επεισόδια στο ΠΑΟ - ΟΣΦΠ
Επεισόδια στο ΠΑΟ - ΟΣΦΠ  EUROKINISSI SPORTS
Οριστική διακοπή του αιώνιου ντέρμπι ΠΑΟ - Ολυμπιακός
 EUROKINISSI

Εισβολή στον ερυθρόλευκο πάγκο

Στο πέμπτο λεπτό του ντέρμπι , οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κι επιτέθηκαν σε μέλη του ερυθρόλευκου πάγκου. Αυτό σήμανε την πρώτη διακοπή του ντέρμπι για οκτώ λεπτά, με τον Γερμανό ρέφερι να διατάσσει την επανεκκίνησή του στο 13ο.
Αστυνομικός στο ΟΑΚΑ
Αστυνομικός στο ΟΑΚΑ  EUROKINISSI SPORTS
Αστυνομικοί στο ντέρμπι ΠΑΟ - ΟΣΦΠ
Αστυνομικοί στο ντέρμπι ΠΑΟ - ΟΣΦΠ EUROKINISSI SPORTS
Σημειώνεται ότι από τον ερυθρόλευκο πάγκο υποστήριζαν ότι ένας από τους εισβολείς που πλησίασαν κινούμενοι επιθετικά προς αυτόν, κρατούσε μαχαίρι. Δεν χτύπησε κανείς, καθώς υπάρχει άμεση επέμβαση των αστυνομικών αρχών στο σημείο της έντασης.
Αστυνομικοί στο ΠΑΟ - ΟΣΦΠ
Αστυνομικοί στο ΠΑΟ - ΟΣΦΠ  EUROKINISSI SPORTS
Να τονιστεί πως πλέον είναι σε ισχύ ο νόμος Βασιλειάδη. Όποιος συλλαμβάνεται, με την άσκηση της ποινικής δίωξης ο εισαγγελέας πρέπει να του επιβάλει περιοριστικούς όρους και να μην ξαναπατήσει ποτέ γήπεδο, ανεξάρτητα από το πότε θα γίνει η δίκη. Αν παραβεί τους περιοριστικούς όρους, τότε κινδυνεύει άμεσα με ποινή φυλάκισης.
Πηγή: 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΠΑΟ - Ολυμπιακός: Επεισόδια σε κερκίδες και εκτός ΟΑΚΑ -Εισβολή οπαδών στον ερυθρόλευκο πάγκο

No comments:

Post a Comment

wibiya widget