Thursday, March 14, 2019

Πολάκης. Τα τελευταία νέα της των Ελλήνων υγείας


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΡΟΥ,που με την πρόσφατη τροπολογία απέκτησε και τη διοικητική του αυτοτέλεια ξανά :
Τοποθέτηση Μαστογράφου (111.500 ευρω)και σύγχρονου ψηφιακού ακτινολογικού (70.200 ευρω) με χρηματοδότηση απο το ΠΔΕ εθνικών πόρων του Υπ υγείας και Αξονικού τομογράφου (250.000 ευρω) ο οποίος αρχικά ειχε ενταχθεί στο Πδε του Υπ υγείας και τελικά στο ειδικό  αναπτυξιακό προγραμμα  για το Νοτιο Αιγαίο μετα απο συννενόηση του Υπ υγείας με το υπουργείο οικονομίας και ανάπτυξης (ξανά εθνικοί πόροι )
ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ !!
Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Νοσοκομειου και στη 2η ΥΠΕ για την ολοκλήρωση των διαγωνισμών .Τα Μηχανηματα ειναι ηδη στο νησι και άρχισε η τοποθέτηση τους !


*********((*****
Τα ΧΘΕΣΙΝΑΤΟΥ ..
«Για τα στελέχη της ΝΔ, υπάρχει ασυλία Δεν βλέπουν, δεν ακούν. Ίσως στη ΝΔ χρειάζεται να φτιάξουν μια ειδική πτέρυγα για να ασχολούνται με τις ποινικές διώξεις στελεχών τους. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα. Δεν είναι σοβαρά αδικήματα για τους ολιγάρχες αυτά. Άλλο αν κάποιος υπουργός καπνίζει, αυτό είναι σοβαρό θέμα. Όχι οι ποινικές διώξεις και τα κακουργήματα - Ανοίγουν Πολάκης και Ξανθός το συρτάρι, βρίσκουν τη Novartis.
Ανοίγουν την ντουλάπα, βρίσκουν το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ανοίγει η Αχτσιόγλου το ντουλάπι, βρίσκει κάτι ξεχασμένα 241 εκατομμύρια από τις φαρμακευτικές.
Από δω και πέρα, προτού ανοίξουμε οτιδήποτε, θα παίρνουμε προληπτικά έναν εισαγγελέα, μπας και μας βρει κανά κακό», είπε ειρωνευόμενος ο πρωθυπουργός.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget