Monday, March 4, 2019

Βρετανός μεγιστάνας και σερ «παίζει» στα γόνατά του υπάλληλο και την αποκαλεί «ατακτούλα»! (βίντεο)


Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες βρίσκεται ο Σερ Φίλιπ Γκριν, Βρετανός δισεκατομμυριούχος και πρόεδρος του ομίλου Arcadia Group, μετά το επίμαχο βίντεο που ήρθε στο «φως», απαθανατίζοντάς τον να έχει στα γόνατά του μία υπάλληλό του και να τη… γαργαλάει.

Το υλικό που δημοσίευσε η Sun, δείχνει ξεκάθαρα τον 66χρονο να αποκαλεί τη γυναίκα «ατακτούλα» και να της λέει «Δεν το περίμενες πως θα ήσουν τόσο τυχερή, έτσι;».

Ο Σερ Φίλιπ Γκριν κάθεται στον καναπέ, κρατάει ένα μπουκάλι σαμπάνια και φαίνεται να γνωρίζει πως βιντεοσκοπείται, όμως δεν σταματάει να φέρεται ανάρμοστα. Τα βρετανικά μέσα σημειώνουν μάλιστα πως το βίντεο γυρίστηκε στο πλαίσιο αποχαιρετιστήριου πάρτι μίας υπαλλήλου.

Ο Βρετανός «Sir» που διατηρεί αυτόν τον τίτλο παρά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βίαιη συμπεριφορά εις βάρος εργαζομένων, στο βίντεο φέρνει τη γυναίκα προς αυτόν και τη βάζει να κάτσει στα γόνατά του με το κεφάλι της στον ώμο του.

«Φρόνιμα ατακτούλα. Δεν ξέρεις τι πρόκειται να πω στη συνέχεια» λέει στη γυναίκα, χαϊδεύοντάς της τα μαλλιά. Αφού της δίνει ένα φιλί της λέει «Η ατακοτύλα από εδώ θα με φροντίζει τώρα που θα φύγεις».

Τότε, η υπάλληλος επιχειρεί να σηκωθεί από πάνω του και εκείνος της κάνει νόημα να κάτσει δίπλα του. Έτσι, την τραβάει ξανά προς τα πάνω του και συμπληρώνει «Τι τυχερός που είμαι».





Το βίντεο αυτό αποτελεί για αρκετούς επιβεβαίωση των καταγγελιών που διατυπώθηκαν το περασμένο έτος εις βάρος του Γκριν, ο οποίος κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα προς την Telegraph τον Οκτώβρη για να μην δημοσιεύσουν τις καταγγελίες που διατύπωναν πρώην εργαζόμενοί του.

Στις καταγγελίες αναφέρονταν πως ο μεγιστάνας είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα σε γυναίκα και την είχε σύρει για αρκετά μέτρα καθώς και ότι είχε σπάσει κινητό άλλου εργαζομένου. Μάλιστα, κατηγορείται και για ρατσιστική συμπεριφορά και για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ίδιος αρνείται όλους τους ισχυρισμούς. Τον προηγούμενο μήνα όμως, ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, Ίαν Λέιβερι, ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα και να του αφαιρεθεί ο τίτλος «Sir», εάν διαπιστωθεί πως οι κατηγορίες είναι αλήθεια.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget