Tuesday, July 23, 2019

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός 0-0 με την Πλζεν


Προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League πήρε 23ο Ολυμπιακός με το 0-0 στην Τσεχία απέναντι στην Πλζεν.

Στην ρεβάνς του Καραϊσκάκη την Τρίτη 30 Ιουλίου, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τη δυνατότητα να σφραγίσουν το εισιτήριο για τις μάχες με την Τούρκικη Μπασακσεχίρ.

Από τον σημερινό Ολυμπιακό που ναι μεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, αλλά δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του, απουσίαζε ο ηγέτης. Ο τραυματισμός και η απουσία του Κώστα Φορτούνη ήταν εμφανής, καθώς όχι μόνο δεν τροφοδοτήθηκαν όσο έπρεπε οι επιθετικοί, αλλά οι ερυθρόλευκοι ήταν κομμένοι στην μέσοι.

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής όπως μας είχε συνηθίσει και μετά το πρώτο 20λεπτο που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, έδωσε χώρους στην γηπεδούχο.

Όποτε χρειάστηκε είχε φύλακα άγγελο τον Σα, ενώ και η μορφή του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας ήταν εμβληματική. Ωστόσο οι Πειραιώτες δεν είχαν ρυθμό και φαντασία στο παιχνίδι τους. Ακόμη βέβαια είναι νωρίς, και οι απουσίες στη σύνθεσή τους στο σημερινό ματς ήταν πολλές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια πιο σοβαρή ομάδα θα συγχωρήσει τα κενά που παρατηρήθηκαν.

Ο Ολυμπιακός έμεινε όρθιος σε αυτό το πρώτο επίσημο ματς, κράτησε το αήττητο σε προκριματικά Champions ή Europa για 11ο σερί παιχνίδι και πλέον πάει στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη με αέρα πρόκρισης.

Διαιτητής: Μάρκο Γκουίντα (Ιταλία).
Βικτόρια Πλζεν (4-2-3-1): Χρούσκα, Χάβελ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς (72’ Χέιντα), Χλούσεκ, Κάλβαχ, Χροσόφσκι, Καγιάμπα, Τσέρμακ (84’ Μίχαλικ), Κόπιτς, Κρμέντσικ (69’ Τσόρι).

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος (22’ Μπα), Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (56’ Καμαρά), Μασούρας (81’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget