Saturday, February 1, 2020

Νεκρός ο Φώτης Ντούλος – Ο εκατομμυριούχος ομογενής είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Τον θάνατο του Έλληνα ομογενή Φώτη Ντούλος, ο οποίος κατηγορούνταν για τον φόνο της συζύγου του και νοσηλευόταν έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας, ανακοίνωσε χθες ο δικηγόρος του.
Οι Αρχές τον είχαν βρει στο γκαράζ του σπιτιού του, μέσα στο αυτοκίνητό του με αναμμένη τη μηχανή και ένα λάστιχο να διοχετεύει στο όχημα τα καυσαέρια, συμπεραίνοντας πως είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.
Έκτοτε νοσηλευόταν σε «φρικτή» κατάσταση.
«Η οικογένειά του έφτασε από την Ελλάδα και αποφάσισε σήμερα να δωρίσει τα όργανά του ώστε να συνεχίσει με κάποιο τρόπο να ζει βοηθώντας τους άλλους στον δικό τους αγώνα» δήλωσε ο δικηγόρος του 52χρονου Νορμ Πάτις στους δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει το CNN.
Ο Ντούλος φαίνεται πως επιχείρησε να δηλητηριαστεί με μονοξείδιο του άνθρακα την ώρα που αναμενόταν στο δικαστήριο για ζήτημα που είχε προκύψει με την εγγύησή του.
Συγκεκριμένα, είχε διαπιστωθεί πως για τον ορισμό της εγγύησης των 6 εκατομμυρίων- 6,5 στη συνέχεια- είχε χρησιμοποιηθεί ακίνητο που ήταν κατασχεμένο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα οποία επικαλείται η New York Post και άλλα μέσα ενημέρωσης, ο Ντούλος είχε αφήσει σημείωμα, πριν επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, στο οποίο έγραφε πως δεν σκότωσε τη γυναίκα του Τζένιφερ.
Το σημείωμα βρέθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τις έρευνες που έγιναν χθες στη έπαυλη του Ντούλος στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ, κι ενώ ο ίδιος βρισκόταν ήδη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Δικαστής ζήτησε χθες την άμεση εκ νέου σύλληψη του Φώτη Ντούλος, μόλις θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στον 52χρονο είχαν απαγγελθεί κατηγορίες περί απαγωγής και δολοφονίας της 50χρονης συζύγου του, Τζένιφερ, η οποία εξαφανίστηκε λίγη ώρα αφότου είχε αφήσει τα πέντε παιδιά τους στο σχολείο τον περασμένο Μάιο.
Οι ερευνητές εντόπισαν το αυτοκίνητο της 50χρονης κοντά σε ένα πάρκο σε μικρή απόσταση από το σπίτι της, αλλά έκτοτε δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.
Το 2017 η Τζένιφερ Ντούλος είχε φύγει από το σπίτι τους και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και έκτοτε -και μέχρι την εξαφάνισή της- ήταν σε εξέλιξη μία «μάχη» για την κηδεμονία των παιδιών τους.
Η ίδια είχε εκφράσει τους φόβους της στις Αρχές σχετικά με τον άντρα της, λίγες μόλις μέρες πριν εξαφανιστεί, όπως αναφέρουν δικαστικά έγγραφα.


No comments:

Post a Comment

wibiya widget