Wednesday, January 26, 2011

FACE BOOK


Ευχη...Καταρα ή η Μηδεια που τρωει τα παιδιάτης;
Δεν χωρει αμφιβολια ότι ο πιτσιρικας που επινόησε το ΦαιηςΜπουκ,Μαρκ Ζουκερμπεργκ  και το εμφάνισε το Φλεβαρη του 2004  και σημερα ειναι πολυεκατομμυριούχος,εχει πολυ μυαλο...Ηδη τα μελη του ξεπερασαν τα 500 εκατομμυρια (http://en.wikipedia.org/wiki/Facebook) και το 70% ειναι εκτος της Αμερικης..Και να φανταστειτε ότι στην Κινα δεν εχει επιτραπει ακομα !!!Ειλικρινα ,πρωτη φορα στην ιστορια του πλανητη μας τοσα εκατομμυρια άνθρωποι "ξεβρακωθηκαν "στην κυριολεξια εθελοντικα και τα δειχνουν όλα στα περατα του κόσμου..Πρωτη φορα φεραμε όλο τον κόσμο μεσα στο σπιτι μας και του δειχνουμε τα πάντα χωρις να μας το ζητησει κανενας...Μαθαμε τι φοραει η γειτόνισσα, ποιον εχει φιλο το γειτονακι μας,ενω οι ασφαλιστικες εταιρίες έπαψαν να πληρωνουν ντετεκτιβς για να βρουνε επιβαρυντικα στοιχεια  γι αυτους που τους ζητουν τεραστιες αποζημιωσεις,βρισκουν ότι θελουν στο ΦΜ.
Μεγαλο δικηγορικό γραφειο στη Μελβουρνη,εχασε μια σιγουρη υποθεση εκατομμυριων δολλαριων επειδη ο "αναπηρος" που ζητουσε την αποζημιωση για ολικη σχεδόν παράλυση,εμφανιστηκε στο Φαιηςμπουκ,όχι μόνο να χορευει,αλλα να έχει ανεβει επανω στο τραπέζι και να πηδηξει σαν ζαρκαδι κατω όταν τελειωσε το χορό..
-Που να προχωρησουμε τη δικη, μου ειπε η δικηγορος Ε.Ζ. ,όταν η ασφαλιστικη εταιρια ήρθε και μας έδειξε το βιντεο.."χασαμε τα λεφτα μας".Και φυσικα το μαζικο ...ξεβρακωμα του πλανητη δεν βοηθα μονο τις ασφαλιστικες εταιριες..Εφημεριδες,μυστικες υπηρεσιες,μεχρι και οι μπανιστηρτζιδες βρηκαν υλικο μπολικο για να ικανοποιησουν τα φετιχ τους..

Ουδεν κρυπτον πια ..Τα εν οίκω ..εν δημω!!!
Η μεγαλη .ομως αναστατωση εμφανιστηκε στις οικογενειες. Συζυγοι βλεπουν το έτερο ήμισυ να ερωτοτροπει με ένα αγνωστο πρόσωπο και να ανταλλασουν φιλια και φωτογραφιες και να μη μπορουν να αντιδρασουν .Τα χωρισμενα ζευγαρια εξ αιτιας του ΦΜ αυξανονται καθημερινα σε  επικινδυνο βαθμό..
Ενας ευτυχισμενος γαμος  ομογενων μας διαλυθηκε πριν λιγα χρόνια όταν η κυρια τα "έμπλεξε" με εναν Ελληνα της Βόρειας Ευρωπης και ηταν τετοιο το παθος τους που κι εκεινος παρατησε γυναικα και παιδια και ηρθε στη Μελβουρνη να χαρει την καλη του η οποια δεν διστασε να φτασει στο διαζυγιο ,μητερα με 3 παιδια...για χαρη του ερωτα της.. Φυσικα  ο γαμος τους δεν κρατησε πολυ αλλα η ζημια έγινε και οι γονεις της ,πρεπει τωρα να κρατουν κιενα ακομα παιδι της ,τον καρπο απο τον έρωτα του Φαιης Μπουκ..
Και οι ερωτες αυτοι ειναι πιο εκρηκτικοι επειδη ξεκινουν απο τον εγκέφαλο και μετα φτανουν στα υπολοιπα..
Και οσο πιο μορφωμενος ειναι καποιος τοσο πιο πολυ μπορει να τυλιχτει στα διχτυα του ερωτα..Φιλος  συγγραφεας μου έλεγε προσφατα ότι ειχε τσιμπηθει τοσο πολυ με μια κατοχο 7 πτυχιων στην Κυπρο η οποια αρνουνταν να παει δωρεαν εκδρομη στα Ιεροσωλυμα για να μη χασει την κουβεντουλα του καλου της..
Στο μεταξυ οι παρεξηγησεις και οιζηλιες και οι καυγαδες αναμεσα σε ζευγαρια δεν εχουν αρχη και τελος... Μια φωτογραφια,ενα σχολιο καποιου δικου τους,δυο λεξεις να γραφουν με περισσια θερμη γινονται βομβα μολωτοφ και απειλει να τιναξει στον αερα χαρουμενους γαμους και σχεσεις που  ουτε να το φανταστουν μπορουσαν στην προ φαιης μπουκ εποχη..
Δεν χωρει αμφιβολια ότι το φαιης μπουκ έγινε για πολλους το πρόγραμμα που θα τους κρατησει συντροφια  μεχρι να κλεισουν τα μάτια τους...Αν ειστε φίλος του θα δειτε πολλους να βρισκονται εντος των τειχων επι 24 ωρες... Οι γιατροι συμβουλευουν να κοιμομαστε όλοι μας τουλαχιστον 7με 8 ωρες,αλλα καποιοι στις 5 τα χαραμματα αναρωτιενταν πως θα γινει να κοιμηθουν καμμια ωρα στις 5 τα χαραματα. Ε εεε....οχιιιι...αυτο δεν ειναι ψυχαγωγια ,ειναι ταλαιπωρια και σε πολλες περιπτωσεις θυμιζει μια Μήδεια, που τρωει τα παιδια της,,, Δ.Π

No comments:

Post a Comment

wibiya widget