Monday, March 14, 2011

ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ Φωτογραφίες

Η Δημητρα και η Άντρια είναι δυο καλές φίλες και συμπατριωτισσες (Κύπρος) και αρκετά δραστήριες ..
Η Δημητρα ειναι σχεδιάστρια ρούχων και ιδιοκτητρια βιοτεχνίας όπου τα ράβει συγχρόνως και η Άντρια φαρμακοποιός και σύζυγος του γνωστού γιατρού κ.Λουίζου. 


Στην αγκαλιά του παππού της,που του μοιάζει  καταπληκτικά, δεν φοβάται τίποτα η μικρούλα Βιργινία και είναι έτοιμη για όλα τα...παιχνίδια. Αλλα και ο ...χαζοπαππούς πλέει σε πελάγη ευτυχίας που η εγγονή του είναι "σπίρτο μοναχό". Της ευχόμαστε να ζήσει χρόνια πολλά,να έχει μια ανθοσπαρτη ζωή και να φτάσει μέχρι εκει που δεν μπορεί ...να φτασει. Να είσαι παντα γερός φίλε Θανάση Νάκα  να την καμαρωνεις και να την στηρίζεις ..


Σε ένα ειδυλιακό τοπίο στο Τεμπλεστόου το Ζαχαροπλαστείο Μελισσα.
Στην Ολίντα ένας ολόκληρος κορμός δέντρου φιλοξενει τη μορφή ενος Ιθαγενούς της Αυστραλίας...
Και η πάντα χαμογελαστή ταμίας της Μέλισσας η κ Μαρία απο Καλαμάτα..
..
Το ξέρετε το σλόγκαν της Μελβούρνης: Αν δε σ αρέσει ο καιρός μας...περίμενε 10 λεπτά..!!!!!

Κυριακάτικες προσφορές στη Βασιλική αγορά της Μελβούρνης σε κατσικίσιο και κρέας Καγκουρώ λεει η πινακίδα..
 Τα φρεσκότατα θαλασσινά που βλέπετε να πουλά αυτή τη στιγμή η γοητευτική Βιετναμέζα,βρίσκονται στην αγορά της Βασίλισσας Βικτωρίας και στο Ελληνικό κατάστημα ΛΗΜΝΟΣ,Ιδιοκτησίας του Γιωργου απο την Κοντιά και του Τρύφωνα απο την Κριθιά..Όλα τα θαλασσινά ειναι εξαιρετικής ποιότητας κιαν τους πειτε ότι ειδατε το μαγαζί τους στην εφημερίδα μας θα σας κανουν καλή έκπτωση..Η αγορά ειναι κλειστή μόνο Δευτέρα και Τετάρτη..
Οι βετεράνοι τυπογράφοι της Μελβούρνης  Ηρακλης Καραγκούνης (αριστερά)και Φωτης Ματζιώρος (κέντρο)τα λένε σχεδόν καθημερινά στην αγορά του Νόρθκοτ -περιοχή με τους περισσότερους Καλαματιανούς ,13% έλεγε η στατιστική στη δεκαετία του 70- με άλλους συμπατριώτες...Μαζί τους και ο Δημήτρης Παπαγεωργίου παλιός δημοσιογράφος και εκδότης που αρκετες φορές συναντήθηκαν οι δρόμοι τους τον περ.αιωνα..Με τον Ηρακλή εργάζονταν στο Νέο Κοσμο απο το 1969 και με το Φωτη που διατηρούσε δικότου σύγχρονο τυπογραφείο στο Πρέστον ,αργότερα... Πρόσφατα ο κ. Μαντζωρος κυκλοφόρησε CD με στίχους που έγραψε ο ίδιος,μελοποίησε ο άσσος της πεννιάς κ.Χρήστου και τραγουδούν οι καλύτερες φωνες της Ελληνικής Μελβούρνης,Μαλλιαρός,Βενέτης και άλλοι.Τίτλος του ηλεκτρονικού δίσκου: Για αγάπες γράφω εγώ μονάχα..!! Καλη επιτυχία Φωτη. 
Να και η Έφη Αναστα΄σιάδη  η γειτόνισσά μου η οποία ,πέρα απο το σύζυγότης Νίκο Αναστασιάδη,που παλιά έπαιζε στον Αλέξανδρο Μελβούρνης έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο και τους 2 γιούς της,που οι ποδοσφαιρόφιλοι σίγουρα γνωρίζετε,το Γιάννη και το Ντίνο.Ο πρωτος έχει ακόμα πολλους θεσσαλονικείς που μου μιλούν γι αυτον μιας και πρωταγωνίστεσε για μερικά χρόνια στον ΠΑΟΚ και ο Ντίνος για χρόνια ήταν ο κέρβερος στα γκολπόστ της "ΕΛΛΑΣ" Μελβούρνης.Πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη Έφη!!!

 

 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget