Saturday, March 26, 2011

ΑΝΤΙΟ αξιαγάπητη ΕΡΑΣΜΙΑ....

Η Ελληνική Μελβούρνη θρηνεί τον απρόοπτο χαμό ενός απο τα πλέον αξιαγάπητα παιδιά της,της Ερασμίας Τσίγκα-Κόκκοβα.
Σε ηλικία 56 ετων και πανω που έπλαθε πολλα ακόμα όνειρα αποχαιρέτησε τα εγκόσμια ,αφήνοντας απαρηγόρητο το σύζυγό της Γιωργο Κόκκοβα,γνωστό φυσιοθεραπευτή της Μελβούρνης και τα παιδιάτης Παυλο και Βασίλη τη νύφη της Σύλβια Σαλτσίδη και την  μνηστή του Βασίλη,Νασρέτ..
Κυριολεκτικά άφωνοι μένουν στο άκουσμα της είδησης και οι πολλοί φίλοι και φίλες του ζευγους που δεν θέλουν να πιστεψουν ότι αυτο το χαμογελαστό και δραστηριο άτομο που μονάχα καλό λόγο είχε να πει για όλους έφυγε μέσα στη νύχτα χωρίς να προλαβουν να τη χαιρετίσουν..!!!
Η Ερασμία γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 24 Σπτεμβρίου 1954 και ήταν το μοναχοπαίδι του Αποστόλη και Κούλας Τσίγκα απο το Αρδάνι,οι οποίοι στην εποχη της μεγάλης φυγής απο την Ελλάδα,δεκαετία του 70 ήρθαν μετανάστες στηνΑυστραλία . Καλοί άνθρωποι,έδωσαν όλη τους την αγάπη και τις καλύτερες ανθρωπινες αρχες στην κόρη τους αλλα έφυγαν και αυτοί αρκετά νωρίς .
 Την προσεχή Τρίτη ,μεσημέρι, οι φίλοι και οι πολλοι γνωστοί θα την αποχαιρετήσουν για πάντα, απο την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων Ώκλυ  . Στο σύζυγο και τα παιδιατης ευχόμαστε πολύ κουράγιο και να ζήσουν να τη θυμούνται..το ίδιο και σε όσους κλαίνε απο τη στιγμή που άκουσαν τον απροσδόκητο χαμό τους..
ΔΠ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget