Saturday, March 17, 2012

ΧΙΛΙΟΠΟΛΥΚΑΛΟΧΡΟΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ 21

Ο Λευτέρης Κωσταντέλης έγινε 21 χρονών..Το γεγονος αυτό γιορτάστηκε με συγγενεις και φίλους στο παραλιακό  εστιατόριο "Λαμποργκιέτ " του Έλγουντ της Μελβούρνης .Ο Λευτέρης είναι φοιτητής του RMIT στα κουμπουτερς και θεωρειται απο τους καλύτερους.. Χιλιόχρονος και καλη σταδιοδρομία Λευτέρη..
Ο Λευτέρης με τη μητέρα του Βίκη που του ετοίμασε και τη γορτή..
                          =================================================
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ 21 ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ
http://efhmeris.blogspot.com.au/2012/03/terry-konstantelis-21st-birthday.html
==============================================    

Ο εορτάζων με τους φίλους τη μητέρα του και την μεγάλη παρέα,ενω γευονται τις νόστιμες  πιτσες  και τα υπόλοιπα  φαγητα του Λαμποργκέτ.Στην κάτω φωτογραφί α (αριστερά) διακρίνεται και ο αδελφός του Γιάννης

Να και η Φέλια..το πιο έξυπνο παιδί,στην αγκαλια του νονού της ,Πάνου Κανσταντέλη.  που διδιαθέτει συνεργειο .σέρβις και επισκευων σκαφων στο Τέλτενχαμ,

¨ολοι ευχήθηκαν τα καλύτερα για το Λευτέρη..
Η Φέλλια  και πάλι πρωταγωνιστεί στην αγκαλια της μαμάς της Βάιας Γκουνή,διευθύντρια 9 καταστημάτων της ΟΠΤΟΥΣ και της νονάς της Βίκης Κωστανέλη Δεξιά η Κυριακή,φοιτήτρια της Χημείας..

Ο Λευτέρης με την Σοφία Πάρη,κόρη του παληού γνωστού εκφωνητη Νίκου Πάρη,που στη 10ετία του 70 μετέδιδε τις αθλητικές εκπομπές του 3ΖΖ και αριστερά η Άντζελα ,υπεευθυνη οικονομικών,μεγλαου δικηγορικού γραφείου της Μελβούρνης..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget